Tuorein sisältö

Left 4 Deadin henkinen jatko-osa Back 4 Blood aloittaa avoimen betatestin elokuussa

01.08.2021 klo 17.00 | Luettu: 1856 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Valven hylkäämän suositun Left 4 Dead -pelisarja faneilla on pian syytä iloon, sillä ensimmäisen zombiräiskintä-yhteistyöpelin kehittänyt Turtle Rock Studios on julkistanut aloittavansa elokuussa pelisarjan henkisen jatko-osan Back 4 Bloodin avoimen betatestauksen.

Betatesti alkaa ennakkotilaajille tarkoitetulla Early Access -osiolla, joka alkaa elokuun 5. päivä ja päättyy 9. päivä. Pelaajat voivat myös rekisteröityä pelin kotisivuilla saadakseen mahdollisuuden osallistua Early Access -betaan.

Kaikille avoin betatesti alkaa viikkoa myöhemmin, elokuun 12. päivä ja kestää elokuun 16. päivään saakka. Molemmat betatestit ovat pelattavissa pelin Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja PC-versioilla.



Betatestissä pelattavana on kaksi karttaa pelin uudesta Swarm-tilasta, jossa kaksi 4-pelaajan ryhmää pelaavat toisiaan vastaan mutta toinen ryhmistä ohjaa ihmisten sijaan zombeja. Lisäksi betassa on kaksi karttaa pelin Left 4 Deadiä muistuttavasta perinteisemmästä co-op-selviytymistilasta ja betatesti sisältää heti eri alustojen välisen crossplay-tuen.

Back 4 Blood ilmestyy lokakuun 12. päivä Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja PC-alustoille sekä on saatavilla heti julkaistupäivänä osana Xbox Game Pass -palvelua.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Hupsista! Juuri julk... Fortniten supertähti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova