Tuorein sisältö

Fanit työstävät Valven luvalla Half-Life 2: Remastered Collectionia

02.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 2044 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNähtäväksi jää tullaanko Valven uraauurtavalle Half-Life 2 -pelille koskaan saamaan jatkoa mutta nykyään pääasiassa Steam-kaupan pyörittämiseen keskittynyt pelistudio on kuitenkin antanut siunauksensa intohimoisten fanien Half-Life 2: Remastered Collection -projektille.Projektin takana on sama Filip Victorin johtama modaajaporukka, joka on ollut vastuussa äärimmäisen positiivisen vastaanoton saaneesta Half-Life 2: Update -modista. Kyseinen modi lisäsi peliin uusia partikkeliefektejä, paransi valaistusta sekä lisäsi HDR-tuen ja korjasi ison läjän bugeja.

Uuden Remastered Collectionin tarkoituksena olisi jatkaa Update-modin päivityksiä sekä parantaa myös myöhemmin julkaistuja Episode 1 ja Episode 2 -laajennuksia. Alun perin modaajien suunnitelmana oli julkaista uudet parannukset päivityksenä aiempaan Half-Life 2: Updateen mutta Victorin kommenttien mukaan uusi versio "jättää vanhan modin häpeään" joten modiryhmä todennäköisesti näki parhaaksi julkaista ne kokonaan omana kokonaisuutena.

Julkaisupäivää Half-Life 2: Remastered Collectionilla ei vielä ole mutta todennäköisesti se kuitenkin tulee ilmestymään ennen kuin Valve itse saa julkaistua seuraavan Half-Life-pelinsä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Australian McDonald’... GTA VI:stä ei vieläk... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.08.2021 klo 10.49 7 tykkää tästä

Ehkä tuon jälkeen fanit tekevät Half-Life 3:n.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova