Tuorein sisältö

Mikäs se tällainen pelikauppa on? Fanaticalissa jättimäinen kesäale

04.08.2021 klo 14.25 | Luettu: 1106 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Fanatical on harvempien tuntema PC-pelikauppasivusto, mutta alennusmyynti osui toimituksen silmään, joten vinkataan muillekin. Summer Salessa on alennuksessa yli 2500 peliä tai pelisisältöä, jotka voi Steamin kautta lunastaa. Muun muassa Death Stranding irtoaa hintaan 21,59 euroa (Steamissa tällä hetkellä 59,99).

Fanatical on osa Fandom-verkostoa ja sen yksi erikoisuus on Golden Mystery Bundle, jossa voi ostaa 1-10 mysteeripeliä 1-7 euron hintaan. Toimittajamme teki tutkivaa journalismia (omasta rahapussistaan) ja onnistui saamaan Steamin hinnaston perusteella noin 20 kertaa kalliimman pelipaketin sijoitukseensa nähden. Emme lupaa, että näin käy kaikille.

Onko V2.fi:n lukijoilla Fanatical-kokemusta? Onko muita alennusmyyntejä meneillään?


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tänään Activision-Bl... Segan jättirobottile... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Stfulleri

Rekisteröitynyt 24.06.2008

04.08.2021 klo 15.08 4 tykkää tästä

Fanaticalissa tullut ostoksia tehtyä jo ajoista jolloin sivuston nimi oli vielä BundleStars. Hyviä tarjouksia hyvinkin usein. Noille mysteeripeliloottibokseille olen kyllä nenääni nyrpistellyt, mutta minkäs niille tekee. Mutta suosittelen kyllä lafkaa muillekin.
lainaa
Cassidy

04.08.2021 klo 15.29 4 tykkää tästä

Vuosien ajan ostanut tuolta ja Greenmangaming-sivuston kautta. Sain kerran mahtavan Star Wars-pelikokokoelman femmalla. Vuosien saatossa on tullut myös muita legittejä myyntisivustoja. Jos hinkuu jotain tiettyä peliä ja miettii, mistä sen saisi halvemmalla, suosittelen sivustoa isthereanydeal.com, joka listaa LEGIT-retailerit, mm. Fanatical, Greenmangaming, Origin, Steam yms.

Mystery Bundlea kokeilin kerran, mutta siinä ei ollut yhtään mieleistä peliä mukana, mut kokeilen joku kerta taas uudelleen.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova