Tuorein sisältö

Quakeconissa juhlitaan ensi viikolla 25-vuotiasta Quakea - tältä näyttää etätapahtuman koko ohjelma

14.08.2021 klo 11.00 | Luettu: 1230 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAlun perin id Softwaren legendaarisen Quakea ympärille perustettu Quakecon-tapahtuma järjestetään ensi viikolla jo toista vuotta peräkkäin ilmaisena etätapahtuma koronapandemian vuoksi. Tapahtuma ei enää pyöri tietenkään pelkästään Quake-sarjan ympärillä vaan ohjelmassa on tuttuun tapaan paljon asiaa myös muista id Softwaren ja Bethesdan peleistä.

Tapahtuma polkaistaan käyntiin ensi viikon torstaina 19. päivä kello 21 Suomen aikaa ja ensimmäisen päivän aikana ohjelmaa on luvassa ainakin 25-vuotiaasta juhlakalusta eli tapahtuman nimikkopelistä Quakesta, Arkane Lyonin aikasilmukkaräiskintä Deathloopista sekä Doom Eternalista.Tapahtuman pääohjelma on katsottavissa Bethesdan virallisella Twitch-kanavalla. Viikonlopun koko aikataulu tarkkoine ohjelmakuvauksineen löytyy tapahtuman verkkosivuilta: https://quakecon.bethesda.net/en/schedule/

Koska tapahtuma pääasiassa pyörii amerikkalaisten aikavyöhykkeiden ehdoilla, niin tänä vuonna Quakecon on yhdistänyt voimansa Gamereactorin kanssa tarjotakseen myös Pohjoismaiselle yleisölle omaa ohjelmaa. Tämä ohjelma tulee Suomen aikaa hieman kohtuullisemmin iltapäivästä sekä alkuillasta ja siellä kuullaan muun muassa erinomaisista uusista Wolfenstein-peleistä vastuussa olleen MachineGamesin Jerk Gustafssonia.

Pohjoismaista ohjelmaa on luvassa perjantaina sekä lauantaina ja sen aikataulu löytyy alta. Ohjelmaa taas voi seurata Gameractorin Twitch-kanavalla.Quakeconin kunniaksi Bethesda on myös tehnyt yhteistyötä pelikauppa GOG.comin kanssa ja pistänyt pystyyn reilun viikon kestävän alennusmyynnin.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kylmä kuolema odotta... Tätä ei ole nähty Ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova