Tuorein sisältö

Tätä ei ole nähty Japanissa 33 vuoteen - Nintendo Switch dominoi myyntitilastoja

14.08.2021 klo 14.00 | Luettu: 2251 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo Switch on onnistunut elokuun alussa valtaamaan Japanissa pelilehti Famitsun viikoittaisen pelimyyntilistan tavalla, jota ei ole nähty sitten Famicomin eli 8-bittisen Nintendon kulta-aikojen.

Switch-pelit onnistuivat siis elokuun ensimmäisellä viikolla nappaamaan joka ikisen sijan Famitsun top 30 myydyimpien pelien listalta ja Japanilaista myyntidataa keräävän Game Data Libraryn mukaan vastaavaa ei ole nähty sitten marraskuun 1988.

Sivuston mukaan mikään yksittäinen pelilaite ei ole onnistunut valtaamaan koko myyntitilastoa sen jälkeen, kun Sega Mega Driven julkaisun myötä aiemmin erillisinä olleet eri alustojen pelimyynnit yhdistettiin samaan myyntitilastoon.Nintendolla menee lujaa myös Yhdysvalloissa, jossa heinäkuun myyntitilastoissa Switchille ilmestyneet The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin pitivät hallussaan sijoja 1. ja 3.

Kokonaisuudessaan NPD Groupin kasaamassa heinäkuun top 20 myydyintä peliä listalta löytyi yhteensä yhdeksän Switch-yksinoikeuspeliä sekä pari peliä, jotka ovat saatavilla myös Switchille, kuten Minecraft ja Neo: The World Ends With You.Lähde: VideoGamesChronicle

V2.fi | Mikko Seppänen
< Quakeconissa juhlita... Amazon Game Studios ... >

Keskustelut (3 viestiä)

destev

14.08.2021 klo 16.46 2 tykkää tästä

Tuota ei ole nähty Japanissa tai koko olemassa olevassa maailmankaikkeudessa sen ensimmäisestä hetkestä lähtien. Nintendo Switchiä ei ollut olemassa silloin.
lainaa
grandpa_c

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.05.2019

14.08.2021 klo 17.23 3 tykkää tästä

destev kirjoitti:
Tuota ei ole nähty Japanissa tai koko olemassa olevassa maailmankaikkeudessa sen ensimmäisestä hetkestä lähtien. Nintendo Switchiä ei ollut olemassa silloin.


Kannattaa joskus kokeilla lukea koko juttu, eikä vain otsikkoa ennen kommentointia?

"Sivuston mukaan mikään yksittäinen pelilaite ei ole onnistunut valtaamaan koko myyntitilastoa sen jälkeen, kun Sega Mega Driven julkaisun myötä aiemmin erillisinä olleet eri alustojen pelimyynnit yhdistettiin samaan myyntitilastoon."
lainaa
destev

16.08.2021 klo 12.44

grandpa_c kirjoitti:
[quote nick="destev"]Kannattaa joskus kokeilla lukea koko juttu, eikä vain otsikkoa ennen kommentointia?


Luin kyllä jutun läpi. Se että jutussa sattuu olemaan todenmukainen väite, ei tee otsikon harhaanjohtavasta ja hölmöstä väitteestä hyvää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova