Tuorein sisältö

Tom Clancy's Rainbow Six: Siegen Major-tapahtuma alkoi tänään Meksikossa - seuraa karsintaa ja finaalia täältä

16.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1111 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Vaikka koronapandemia on tuonut runsaasti muutoksia erilaisiin tapahtumiin, on Tom Clancy’s Rainbow Six: Siegen Major-kilpailut startannut Meksikossa. Tiedotteen mukaan Majorit kilpaillaan paikan päällä Meksikossa ja tapahtumassa noudatetaan erittäin tarkasti terveys- ja hygieniaohjeistuksia. Kilpailuun osallistuvat joukkueet tulevat Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, latinalaisesta Amerikasta ja Aasia-Tyynenmeren alueelta.

Majorin karsintavaihe alkaa tänään 16. elokuuta ja kestää aina 18. elokuuta saakka. Pudotuspelit puolestaan otellaan 20.-21. elokuuta. Mestaruusottelu käydään 23. elokuuta. Palkintopottina on yhteensä puoli miljoonaa dollaria. Ensimmäisen sijan napannut joukkue vie kotiinsa potista 200 000 dollaria.

Turnauksen otteluita voit seurata usealta eri Twitch-kanavalta. Tarjolla on usealla eri kielellä selostettuja striimejä. Alla olevien upotusten kautta voit katsoa otteluita englanniksi selostettuna. Lisätietoja lohkoista, aikatauluista ja striimikanavista voit lukea turnauksen kotisivuilta.





Major-turnauksessa kilpailevat joukkueet:


Spacestation Gaming
TSM
Susquehanna Soniqs
DarkZero Esports
Team Empire
G2 Esports
Natus Vincere
BDS Esport
CYCLOPS athlete gaming
DWG KIA
Invictus Gaming International
Ninjas in Pyjamas
Team oNe eSports
Team Liquid
FURIA Esports

V2.fi | Miia Lyyra
< Osa Overwatch League... 3D Realms esitteli v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova