Tuorein sisältö

Suosittuun scifisarjaan perustuva vuoropohjainen strategiapeli on saatavilla vielä ilmaiseksi parin tunnin ajan Steamissä

09.04.2023 klo 16.00 | Luettu: 1241 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuosittuun Battlestar Galactica -sarjaan perustuva vuonna 2017 ilmestynyt vuoropohjainen strategiapeli Battlestar Galactica Deadlock on saatavilla Steam-kauppapaikassa ilmaiseksi vielä muutaman tunnin ajan.

Strategiapeli sijoittuu ennen vuosina 2004-2009 esitetyn uuden Galactican tapahtumia ja ihmiskunnan viimeisten eloonjääneiden sijaan pelaajan tehtävänä on auttaa 12 siirtokuntaa päihittämään Cylonit ensimmäisessä koneita vastaan käydyssä sodassa.

Deadlock sai ilmestyessään pääasiassa positiivisia arvioita (Metacritic arvosana on 77 ja Steam-arviot ovat enimmäkseen myönteisiä) ja ilmaisen peruspelin lisäksi pelijulkaisija Slitherine on myös laittanut pelin DLC-lisäosat 50 prosentin alennukseen.

Battlestar Galactica Deadlock on saatavilla ilmaiseksi kello 20.00 Suomen aikaa saakka, joten jos peli kiinnostaa, niin kannattaa toimia nopeasti ja lisätä se omaan kokoelmaan pelin Steam-sivulta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhujen mukaan EA ju... Vielä yksi traileri ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova