Tuorein sisältö

Tältä näyttää tuleva Call of Duty: Vanguard - luvassa jälleen paluu toisen maailmansodan maisemiin mutta tällä kertaa neljällä eri rintamalla

19.08.2021 klo 22.35 | Luettu: 2290 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivision Blizzard julkisti tänään virallisesti viimeisimmän Call of Duty -pelisarjan edustajan nimeltään Call of Duty: Vanguard. Pelinkehittäjä Sledgehammer Gamesin tekemä peli vie pelaajat jälleen taistelemaan toisen maailmansodan tutuille tantereille mutta tällä kertaa peli ei keskity vain yhdelle sotarintamalla, vaan pelaaja pääsee fiktiivisen Task Force One -erikoisyksikön kanssa taistelemaan länsirintamalla, itärintamalla, Pohjois-Afrikassa ja Tyynellämerellä.

Toivottavasti Sledgehammer Games saa tuotua yksinpeliin jotain uutta, eikä vaan lämmittele jo entuudestaan nähtyjä ympäristöjä. Yksinpelin lisäksi pelistä löytyy tietenkin myös moninpeli ja pelinkehittäjä lupaa julkaisussa heti 20 eri pelikarttaa, joista 16 on 6vs6-pelitilaan tarkoitettuja ja loput 4 taas pienempään 4vs4-pelitilaan. Kartat tulevat sijoittamaan kaikille neljälle yksinpelissä nähdylle rintamalle eli vaihtelua ainakin pitäisi olla luvassa vaikka pelaajamäärät ovatkin aika pieniä.

Tällä kertaa mukana on myös aiemmin vain pelinkehittäjä Treyarchin tekemissä Call of Duty -peleissä nähty zombies-pelitila mutta siitä onkin vastaamassa erikseen Treyarch ja sen kerrotaan toimivan tarinallisesti esiosana Call of Duty: Black Ops Cold War -pelin zombietilalle.

Uusi Call of Duty tuo myös päivityksiä ja uutta sisältöä huippusuosittuun Call of Duty: Warzone -peliin. Luvassa on ainakin tulevassa Vanguardissa nähtyjä hahmoja sekä aseistusta mutta ennen kaikkea pelinkehittäjä Raven lupaa pelin saavan vihdoinkin pelaajien hartaasti toivovan uuden huijauksenestojärjestelmän.

Pelijulkaisija Activision Blizzard on viime aikoina ollut useiden kohujen kohteena ja Eurogamer-sivuston mukaan pelinkehittäjä Sledgehammer Gamesin johtaja Aaron Halon kertoikin pelistudion seisovan työntekijöidensä takana sekä olevan kaikenlaista häirintää vastaan.

Call of Duty: Vanguard ilmestyy Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille marraskuun 5. päivä. Peli jatkaa Activision Blizzardin yhteistyötä Sonyn kanssa ja PlayStation-pelaajat saavatkin aiemmin pääsyt myöhemmin syksyllä järjestettävään avoimeen betatestiin.Lähteet: Polygon, Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tällä viikolla Epic ... Quaken ja Quake-fani... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova