Tuorein sisältö

Pelaaja ihmetteli uuden Nvidia RTX 3090 -näytönohjaimen lämpöongelmia - taustalta paljastui kortin sisälle tehtaalla jäänyt yllätys

23.08.2021 klo 20.00 | Luettu: 2844 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Nvidian uuden RTX 3000 -sarjan näytönohjainten hankkiminen on viime syksyn julkaisun jälkeen ollut haastavaa korkean kysynnän vuoksi mutta yksi onnekas pelaaja oli onnistunut uuden RTX 3090 -näytönohjaimensa lisäksi saamaan kaupan päälle kortin sisälle tehtaalta jääneen yllätyksen.

Reddit-käyttäjä antonyjeweet oli päätynyt ottamaan riskin ja avaamaan uuden näytönohjaimensa, koska laitteen lämmöt nousivat hälyttävän nopeasti. Syyksi huonolle lämmönsäätelylle paljastuikin laitteen sisälle tehtaalla jäänyt kumihanskan sormenpää, joka luonnollisesti esti laitteen lämpötyynyjä johtamasta lämpöä tehokkaasti pois osien päältä.



Kyseessä oli Nvidian oma Founders Edition -kortti ja aluksi Nvidia kertoikin antonyjeweetin menettäneen tuotteen takuun, koska oli mennyt avaamaan näytönohjaimen itsekseen mutta ilmeisesti kuvatodisteiden jälkeen teknologiafirma tuli toisiin ajatuksiin ja lupasi vaihtaa näytönohjaimen uuteen, jos sen kanssa tulee ongelmia jatkossa.

Pahimmassa tapauksessa sisälle jäänyt hanskan osa olisi voinut aiheuttaa pysyvää vahinkoa näytönohjaimelle tai jopa tuhota sen kokonaan, joten antonyjeweetin omatoimisuus varmastikin pelasti kallisarvoisen kortin. Tapaus kuitenkin osoittaa näytönohjainten tuotannon olevan varmasti valtavan tuotantopaineen alla ja nähtäväksi jääkin tullaanko vastaavanlaisia valmistusvirheitä näkemään jatkossa lisää.

Lähde: GameRant

V2.fi | Mikko Seppänen
< WRC10 tarjoilee sell... Lihaksikkaat miehet ... >

Keskustelut (2 viestiä)

destev

23.08.2021 klo 22.19 6 tykkää tästä

Kannattaa lukea juttu ennen kuin kiinnittää liikaa huomiota kuvaan. :D
lainaa
Harza

24.08.2021 klo 00.17 4 tykkää tästä

Dillen ja Jönssin yllätys näyttäsi olevan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova