Tuorein sisältö

Lihaksikkaat miehet saavat odottaa - showpainipeli WWE2K22 siirtyy ensi vuoden maaliskuulle

23.08.2021 klo 22.30 | Luettu: 1684 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelijulkaisija 2K Games julkisti viikonloppuna järjestetyn SummerSlam-showpainitapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta WWE 2K22 -pelistä sekä paljasti pelin julkaisun siirtyvän tämän vuoden syksyltä ensi vuoden maaliskuulle.

Uudella trailerilla nähdään ensimmäistä kertaa laajemmin pelin uudelleen suunniteltua pelimoottoria ja useita tuttuja painijoita, kuten Roman Reigns, Goldberg, Bobby Lashley ja Shinsuke Nakamura. Pelijulkaisija 2K Games lupaa myös uutta ohjausmekaniikkaa ja päivitettyjä grafiikoita mutta lisää pelistä tullaan kuulemaan vasta ensi vuoden tammikuussa.

Painipelien ystäville siirto voi olla toivottu, jos se tarkoittaa pelin hiomista valmiiksi. Useat varmasti muistavat pelisarjan edellinen osan WWE 2K20:n ilmestyneen pahasti bugisena ja pelisarja jättikin kokonaan välistä viime vuoden. Viime vuonna sen sijaan julkaistiin arcademaisempi WWE 2K Battlegounds, joka ei saanut myöskään erityisen innokasta vastanottoa (V2.fi:n arviossa 2/5).

Tuleva peli on myös kriittinen WWE:n ja 2K Gamesin suhteen jatkumisen kannalta, sillä Sports Gamers Online -sivuston lähteiden mukaan pelin viivästys on aiheuttanut kiistaa firmojen välillä, varsinkin WWE 2K20:n ja WWE 2K Battlegroundsin saaman vastaanoton jälkeen.

Tosin WWE voi mahdollisesti syyttää osittain viivästyksestä vain itseään sillä pelinkehittäjä Visual Concepts kehuu tulevan pelin sisältävän jopa 85 prosenttia oikeilta painijoilta skannattuja kasvomalleja ja WWE on viimeisen vuoden aikana antanut lähtöpassit useille merkittäville painijoille, joka on tarkoittanut pelinkehittäjän tehneen valtavasti turhaa työtä hahmojen luonnissa.

Nähtäväksi jääkin kuinka paljon maaliskuussa ilmestyvässä pelissä nähdään nykyisen pahasti huventunutta painijaluetteloa paikkaamassa painimaailman jo eläkkeelle jääneitä legendoja.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelaaja ihmetteli uu... Tutkiva journalismi ... >

Keskustelut (1 viestiä)

gjxfjhkcg

24.08.2021 klo 19.21

Kumma kun saavat julkaista edes enää lihaksikkaita valkoisia heteromies -pelejä. Tuskin kuitenkaan ilman älämölöä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova