Tuorein sisältö

Bungie juhlii 30 vuotta ja Destiny 2:ssa käännettiin iso vaihde päälle: tulossa hirmuisesti sisältöä - ja tietenkin The Witch Queen

24.08.2021 klo 19.28 | Luettu: 1005 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Noin 150 000 fania seurasi livenä, kun Bungie käynnisti Gamescom-viikon omalla Destiny 2 -tilaisuudellaan Twitchissä. Ensimmäinen tunti käytettiin fanien muistoihin Bungien 30-vuotisen uran varrelta, mutta varsinainen tykitys alkoi, kun paljastettiin, mitä kaikkea Destiny 2:een on tulossa.

The Witch Queen -lisäosa saapuu 22.2.2022:

Seitsemän vuoden valmistautumisen jälkeen kuningatar Savathun saapuu pelaajien kiusaksi ja taisteluita käydään mm. aivan uudessa Savathun's Throneworld -ympäristössä. Valon ja Pimeyden lopullisten totuuksien luvataan selviävän. Muita uudistuksia ovat mm. aseiden craftaus sekä melee-taisteluun (!) käytettävä Glaive-ase.

Season of the Lost -kausi alkaa pelissä tänään:Kausi kestää noitakuningattaren saapumiseen saakka ja mukana on tietenkin uusi season pass, Exoticseja (lisää niistä täällä), juonta ja monenmoista tekemistä. Pelaajat palaavat Dreaming Cityyn ja Mara Savkin tavataan taas.

Seuraavan laajennuksen nimi tulee olemaan The Final Shape ja Bungien juhlaeventtejäkin juhlitaan talvella - niissä peliin palaa mm. Gjallarhorn.

Koko julkistuksia pursuavan lähetyksen voi katsoa tästä - rytinä alkaa noin tunnin ja 10 minuutin kohdilta.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Supercellin uudessa ... Xbox Livestream -til... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova