Tuorein sisältö

Microsoft Flight Simulatorissa lähdetään lentämään kilpaa kavereiden kanssa ja helikoptereitakin on tulossa

25.08.2021 klo 11.00 | Luettu: 1031 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilisessä Gamescom-tilaisuudessaan Microsoft kertoili myös Microsoft Flight Simulatoriin tulossa olevista päivityksistä. Se oli jo tiedossa, että World Update 6:ssa, joka saapuu 7. päivä ensi kuuta, parannetaan monelta osin Saksan, Itävallan ja Sveitsin maisemia, mutta muutakin on luvassa.

Yksi uutuus on vuoden 1930 lentokone Junkers JU-52, joka on tuttu monista seikkailuelokuvista. Se on osa Local Legends DLC:tä ja maksaa 15 dollaria.



Toinen uusi kulkupeli saapuu marraskuussa ja se on sähköinen "ilmataksi" nimeltä VoloCity. Sen kerrotaan olevan ensimmäinen askel helikopterien peliin tuomisessa. Hinnasta ei puhuttu.



Mielenkiintoisin julkistus on kuitenkin se, että jossain vaiheessa syksyä peliin lisätään kilpailullinen moninpelitila. Jumbojeteillä ei kuitenkaan päästä haastamaan toisia pelaajia, vaan Reno Air Races -laajennuksessa kisaillaan STIHL National Air Races -kisoissa. Mukana tulevat olemaan "kaikki kuuluisat kilpakoneet" ja Microsoftin mukaan kyseinen lisäys on pelin "ensimmäinen suuri laajennus". Tämänkään mahdollista hintaa ei vielä tiedetä.






V2.fi | Manu Pärssinen
< JOKin pelivatkain 39... Darcy-assassiini loi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova