Tuorein sisältö

Darcy-assassiini loikkii Lontooseen Watch Dogs: Legionin uudessa lisäsisällössä

25.08.2021 klo 15.00 | Luettu: 1225 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ubisoft on julkaissut Watch Dogs: Legion -peliin päivityksen (5.5), jossa on mukana neljä ilmaista Assassin’s Creed -tunnelmaista tehtävää Watch Dogsin lähitulevaisuuden Lontoossa. Enter the Assassins- ja The New Creed -tarinatehtäviä sekä avoimen pelimaailman Templar Hunt- ja Artifact Hunt -sivutehtäviä voi myös pelata uudella assassiinien järjestöön kuuluvalla Darcy-hahmolla, mikäli omistaa kausikortin. Darcy on käytettävissä sekä yksin- että moninpelissä.

Darcyn hahmokohtaisia ominaisuuksia ja varusteita ovat assassiinien ikoninen piilotikari ja AR-valeasu sekä tiedustelukäyttöön tarkoitettu ja elektromagneettisella pulssitoiminnolla varustettu Eagle-pienoiskopteri. Tikarista on apua lähitaistelutilanteessa, kun taas valeasun avulla voi naamioitua kätevästi vaikkapa vihollissotilaaksi. Eagle-kopteri on kätevä apuväline tiedusteluun. Lisäksi sen voi myös määrittää itsetuhotoiminnolla räjähtäväksi.

Uusien tehtävien lisäksi peli laajenee Invasion- ja Extraction-moninpelitiloilla. Invasion-tilassa osa pelaajista yrittää tunkeutua tehtäväkohteisiin hakkeroiden ja tiedostoja ladaten, kun taas vastustajat yrittävät paikallistaa ja kukistaa vihollispelaajat ennen heidän onnistumistaan. Extraction-pelimuodossa salaista tietoa kantavat pelaajat yrittävät päästä takaa-ajajiltaan karkuun. Uusien moninpelimuotojen lisäksi tarjolla on myös uudenlaisia asusteita.

Yksinpelipuolella peli laajenee Resistance-pelimuodolla, joka tarjoaa vaikeamman version Watch Dogs: Legionin pelimaailmasta. Esimerkiksi oman hahmotiimin hahmot pysyvät kuolleena, mikäli he kaatuvat taistelussa. Lisäksi pikamatkustus metroilla on pois käytöstä ja eri laitteilla on pidempi lataustauko käytön välillä.

Myös aiemmin esitelty Watch Dogs: Legion of the Dead -pelimuoto on nyt pelattavissa kaikilla pelialustoilla.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Microsoft Flight Sim... Ilta-Sanomat kaiveli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova