Tuorein sisältö

Star Wars: The Mandalorian -pelistä vuosi kuvaa julkisuuteen - onko kyseessä oikea peli vai faniteos?

28.08.2021 klo 11.00 | Luettu: 2226 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Disney+ -palvelun The Mandalorian -sarja on ollut eittämättä yksi sen isoimmista menestyksistä ja nyt nettiin vuotanut video on saanut Star Wars -fanien mielenkiinnon heräämään, sillä se vaikuttaisi olevan sarjaan pohjautuvasta vielä julkistamattomasta Star Wars: The Mandalorian -pelistä tai vaihtoehtoisesti erittäin vakuuttavasti tehdystä fanituotoksesta.

Vain neljät reilut minuuttia kestäneen videon on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan Christopher Turner -niminen henkilö ja siinä nähdään sarjan nimikkohahmo ampumassa imperiumin stormtroopereita läjäyttimellä sekä muuta varustusta, kuten liekinheitin ja heittokoukku.

Visuaalisesti ja äänisuunnittelultaan peli vaikuttaa erittäin uskolliselta Star Wars -peliltä, joten se voisi hyvinkin olla vielä virallisesti julkistamaton työn alla oleva peli mutta toisaalta videon julkaisseen Turnerin kanava on täynnä pelintekoon liittyviä opastusvideoita.

Tämän perusteella kyseessä voisi hyvinkin olla vain erityisen hiottu faniteos, vaikka 9to5Google -sivusto tosin huomauttaakin videon lopussa näkyvän aivan pienen hetken ajan Google Stadian käyttöliittymä, eikä Stadia tarjoa oikein mahdollisuuksia omien pelien tai edes pelimodien ajamiseen.

Toki on aina mahdollista, että koko video, Stadian käyttöliittymää myöten, on vain todella hyvin toteutettu nettihuijaus mutta pelin näyttäessä näin lupaavalta, niin ehkäpä kyseessä on ihan aito asia. Ainakin oikealle The Mandalorian -pelille varmasti kyllä uskoisi löytyvän kysyntää.



Lähde: 9to5Google

V2.fi | Mikko Seppänen
< World of Warships -k... Ei enää sankareita i... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova