Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 11|09|2021: Nokiaa olohuoneeseen ja korviin, Haloa Razereihin, NXZT:n mikrofoni ja muutama muu

11.09.2021 klo 20.00 | Luettu: 1253 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Nokia-nimellä on julkistettu uusi älytelevisio, 65-tuumainen 4K UHD Nokia Smart TV. Teknologiana ovat QLEDit, ja laitteesta löytyy mm. 4 HDMI-porttia, kaksi USB-porttia, LAN, AV, Wi-Fi sekä Bluetooth. Päivitystaajuus on 60 Hz:iä, HDR 10-standardia ja hintalappu 1199,90 euroa.


Kingston julisti taskukokoisen XS2000-USB-SSD-aseman. USB on vauhdikasta 3.2 gen 2x2 -mallia, joten siirtonopeudeksi luvataan jopa 2000 Mt/s. Kokoja on saatavilla puolesta terasta kahteen.


Razer julkisti tuotesarjaansa Halo Infinite -värityksellä. Master Chief -henkisen ulkoasun saavat Kaira Pro, BlackWidow V3, Deathadder V2 sekä Goliathus Extended Chroma. Kaikkien mukana tulee jokin pieni pelissä hyödynnettävä kosmeettinen DLC-hilpetööri. Hinnat ovat 80 ja 170 euron välillä.


Nokia-nimiset nappikuulokkeet on myös julkistettu. Vastamelutoiminnolla varustetuissa BH-805:ssä on 5 tunnin akkukesto (25 kotelolatauksilla), IPX7-sertifikointi, hiilenharmaa väritys ja 99 euron hinta.


Jäähdytysjärjestelmistään ja PC-koteloistaan tunnettu NZXT on lähtenyt aivan uuteen suuntaan ja julkistanut USB-mikrofoniin sekä siihen sopivan varren. Capsule-niminen mikrofoni on tarkoitettu tietenkin striimaajille ja se on täysin plug'n'play - eli kiinni koneeseen ja menoksi. Hintaa sillä on 239 euroa ja varrella satasen.


Boston Distribution julkaisi uudistetun DJI OM 5 -käsivakaimen älypuhelimille. DJI OM 5 -käsivakaimessa on uudestaan kehitetty magneettinen kiinnitysmekanismi, joka ulottuu älypuhelimen suojakuorien yli ja on yhteensopiva useampien puhelinmallien kanssa. Vekottimessa on myös kahvan sisään menevä 215 mm pituinen teleskooppinen jatkovarsi. Hinta on 159 euroa.


Razer on julkistanut uuden version Basilisk-hiirestään. Basilisk V3:ssa on 11 ohjelmoitavaa painiketta, uusi älykäs Hyperscroll Tilt -rulla ja entistä enemmän RGB-valaistusta. Hiireen tallentuu viisi profiilia ja sen sensori on Focus+, eli maksimissaan 26 000 DPI:tä. Se on hinnoiteltu 80 euron tienoille.


Creative julkisti Sound Blaster Audigy FX V2:n, uusimman tulokkaan Sound Blaster -äänikorttien sarjaan. Lehdistötiedotteen mukaan kortissa on entistä parempi äänenlaatu, SmartComms Kit verkkopuheluita varten, 5.1-surroundääni sekä 24-bittinen 192 kHz äänentoisto. Sen voi myös päivittää tytärkortilla 7.1:ksi. Kortin hinta on 55 dollaria ja tyttären 18 dollaria.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Epic Games Store tar... Epic ilmoitti bileid... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova