Tuorein sisältö

Taas on pelattavaa tarjolla - Ubisoft antaa ilmaiseksi Spliter Cell: Chaos Theoryn ja Epic Games Storessa on jälleen kolme ilmaispeliä saatavilla

20.11.2021 klo 11.00 | Luettu: 1241 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTällä viikolla ilmaispelien ystäville on tarjolla runsaasti pelattavaa, sillä tutun Epic Games Storen tarjonnan lisäksi myös Ubisoft jakaa ilmaiseksi 35-vuotisjuhlansa kunniaksi Splinter Cell: Chaos Theory -peliä.

Sam Fisherin seikkailujen kolmas osa sai varsin positiivisen vastaanoton ilmestyessään vuonna 2005 ja pelin voikin varovaisesti hivuttaa omaan kokoelmaansa Ubisoft Connect -palveluun tältä verkkosivulta. Peli on lunastettavissa marraskuun 25. päivään saakka.

Epic Games Storen tarjonnassa tällä kertaa on kolme teosta, joista kaksi on perinteisempää peliä ja KID A MNESIA EXHIBITION on taas eräänlainen Radioheadin Kid A ja Amnesiac -levyjen juhlavuotta juhlistava ja niiden kansitaiteesta ammentava interaktiivinen taidenäyttely/virtuaalinen kokemus. KID A MNESIA EXHIBITIONin voi napata itselleen sen Epic Games Store -sivulta.

Never Alone (Kisima Ingitchuna) tarjoaa taas vähän perinteisempää tasoloikka-kokemusta Alaskan hyisissä maisemissa, vaikka uniikisti ammentaakin tarinaansa ideoita paikallisten Inupiat-väen perinteistä. Päähenkilö Nunaa ja tämän söpöä kettua pääsee ohjastamaan nappaamalla pelin sen Epic Games Store -sivulta.

Guild of Dungeoneering yhdistää luolastorymyämistä ja korttipeliä hieman omaperäisemmällä tavalla, sillä seikkailijoiden ohjastamisen sijaan pelaaja rakentaakin näiden ympärille luolastoa korttien avustuksella ja yrittää pitää sankariryhmän hengissä sekä tietenkin saada näille mahdollisimman paljon aarteita. Luolastoa pääsee rakentamaan lunastamalla peli sen Epic Games Store -sivulta.

Kaikki Epic Games Storen ilmaispelit ovat ladattavissa marraskuun 25. päivään saakka, jonka jälkeen ensi viikolla onkin luvassa retropelejä sekä metsästelyä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Forza Horizon 5 hurj... Xbox- ja Sony-pomot ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova