Tuorein sisältö

Kiinan hallitus iskee pelialaan - firmojen arvo romahti noin 80 miljardin dollarin edestä

22.12.2023 klo 21.00 | Luettu: 2357 kertaa | Teksti: Eric HartinKiinan isoimpien pelinkehittäjien arvo suli yhteensä noin 80 miljardin edestä, kun hallitus julkisti uuden lainsäädännön liittyen pelien sisäisiin kauppoihin. Nämä lait rajoittaisivat tapoja saada ihmisiä kuluttamaan riihikuivaa pelien sisäisissä kaupoissa.

Esimerkiksi päivittäiseen kirjautumiseen kannustavat palkinnot ovat kohta pannassa, minkä lisäksi pelien digitaalisiin lompakkojen koko rajataan.

Lakimuutokset kuulostavat pelaajien kannalta oikein hyviltä, mutta toki epäilyttäviin psykologisiin jekkuihin pohjautuvat pelinkehittäjät ottavat dunkkuun. Isoimmat häviäjät tällä olivat Tencent sekä Netease.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Eric Hartin
< GTA VI -tietoja hakk... Dark Souls 2:n netti... >

Keskustelut (3 viestiä)

asdman

23.12.2023 klo 09.12

Se on vain hyvä asia, että Tencent sai tässä tappiota. Kunnon asiakkaitaan vakoileva firma.
lainaa
gjlwxnsnfbjanfbsns

23.12.2023 klo 10.53 2 tykkää tästä

ei ole kuin huonoja uutisia. tencentin napaytys hyva mut kiinan johto on sanonut videopelien ja monen muun olevan madattavaa eli lisaa rajoituksia on tulossa. kohta ainoa sallittu videopeli on tietovisa kommunistisesta kiinasta ja jos siina vastaa vaarin niin jalkapanta on tulossa. vakoiluahan kiina ei suitsi vaan he nimenomaan haluavat et tencent keraa kaiken mahdollisen ja toimittaa puhin porukalle
lainaa
Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

23.12.2023 klo 23.20

Tencent ottaa dunkkuun ja domino efektinä Tencentin omistamat firmat myös, pienellä viiveellä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova