Tuorein sisältö

Ubisoft paljasti uuden Ghost Reconin - lähteekö ilmainen verkkoräiskintä haastamaan Call of Duty: Warzonen?

05.10.2021 klo 21.00 | Luettu: 4943 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Ubisoftin 20th Anniversary Showcase -tilaisuus saapui juuri päätökseen. Noin 26 minuutin aikana kuultiin lisätietoja tulevista päivityksistä koskien muun muassa Ghost Recon Breakpointia, minkä lisäksi Ubisoft paljasti uuden battle royale -henkisen Frontlinen. Alla tilaisuudessa esitellyt trailerit lyhyiden esittelytekstien kera.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint saa seuraavan päivityksen 2. marraskuuta. Operation Motherland esiteltiin uuden trailerin saattelemana.



Ubisoftin isoin yllätys oli Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, joka on taktinen PvP-peli. Ilmestyessään teos on ilmainen ja kentillä vilisee 100+ pelaajaa. Ubisoftin mukaan kyseessä on edelleen Ghost Recon -peli, sillä taistelutuntuma on samanlainen kuin aiemmissa Ghost Recon -peleissä. Traileria katsoessa ja esittelyä kuunneltaessa, peli vaikuttaa samankaltaiselta Call of Duty: Warzonen kanssa. Frontline hyppääkin teemaltaan battle royale -sarjaan.

Ghost Recon Frontlinen suljettu testi alkaa PC:llä 14. lokakuuta. Halukkaat pelaajat voivat ilmoittautua testaajiksi Ubisoftin sivuilla. Lopullinen peli julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series -laitteille.





Synttäreiden kunniaksi Ubisoft jakaa pelaajille pelejä ja pelihahmoille tarkoitettuja ulkoasuja. Ilmaisena jaossa ovat: Tom Clancy’s Ghost Recon, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Fallen Ghosts DLC ja Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Deep State Adventure. Ilmaistavarat voi lunastaa 11. lokakuuta saakka. Lisätietoja lunastamisesta löydät Ubisoftin sivuilta.

Ubisoftin 20th Anniversary Showcase - Ghost Recon -tilaisuuden taltiointi.



V2.fi | Miia Lyyra
< Kingdom Hearts -saag... Rockstarin Agent-pel... >

Keskustelut (6 viestiä)

sdghjhcj

05.10.2021 klo 21.35 9 tykkää tästä

Siis kattokaa nyt ihan ajatuksella tuota tyyppiä kuka videolla puhuu, ilman sielua ja perus ison lafkan meininkiä, isot pomot päättäny mitä pelistä sanotaan ja orjat videolla tottelee.

Tätä se nykyään sitte on, pitää tehdä jotain tusinatuubaa coolilla soundtrackilla. Tajusivat tätä seikkaa selittääkkin vähän videolla. Its still ghost recon -my ass.. Breakpointinkin vasta 1-2 vuoden päästä julkaisusta saivat julkaisukuosiin ja sitäkautta "pelastettua".

Turpakii mä valitan jos kiinnostaa ja oon kuitenkin pelannut rainbowsixejä ihan ekasta siis IHAN ekasta lähtien ja i shit you not eikä oo montaa jääny kokeilematta.
lainaa
nökkeli

05.10.2021 klo 23.59 9 tykkää tästä

Parasta on se että ensin puhutaan siitä mikä on Ghost Recon pelien ydin, mitä tavoitellaan näissä peleissä. Seuraavaksi "Tehtiin tällainen väkisin väännetty F2P BR peli jota kukaan ei toivonut." Ubisoftilla jonkun pitäisi tajuta että he missasivat BR-junan ja pahasti.
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

06.10.2021 klo 11.36

Kyllä se eilisen tilaisuuden kommenttikenttä ja Frontline-videoiden saama ylä/alapeukku-määrä kertoo paljon mitä mieltä tästä oltiin. Omakin mielipide on, että BR-kelkkaan astutaan aivan liian myöhään.
lainaa
ASDerrer

07.10.2021 klo 11.10

Frontlinen pelimoottori ja mappi näyttää ihan hyvältä. Jos nuo saisi ihan perus battleroyale pelimuodolla ilman mitään ylimääräistä väkisin väännettyä taktista kakkaa ja pidettäisiin se simppelinä, eli tapa muut ja ole viimeinen hengissä tyylillä niin varmasti menestyisi paremmin.
"Jumping into the game is simple, just choose a contractor, game mode and get to it", eikö tuokin voisi olla vielä simppelimpää, että paina vaan Play? Miksi pitää jotain Contractorin valintaakin tunkea siihen? Eikö jokainen voisi sielä pelin sisällä päättä millä tyylillä pelaa? Ja nuo monet pelimuodot ei kiinnosta ketään. Tehkää yksi hyvä pelimuoto mitä porukka pelaa.
Perus battleroyale olisi pelimuotona hyvä, mutta yksikään peli ei sitä ole vielä toteuttanut hyvin. PUBG pääsi lähimmäksi, mutta kehittäjät alkoivat siihenkin lisäilemään kaikkea turhaa tehden pelistä sekavaa, kun sen sijaan olisi vain pitänyt hioa pelattavuus kuntoon ja ongelmat pois.
lainaa
gjnzfgjzfjg

07.10.2021 klo 18.33

Derreri sunlaisille uusavuttomille tämä peli just tehdäänkin kun kaikki paskalla käymistä vaikeammat asiat on väkisin väännettyä taktiikkaa. Vähä välkkyviä valoja ja drummenbeissiä nii pojat on nii myyty.
lainaa
ASDerreri

10.10.2021 klo 17.20

No ohoh gjnzfgjzfjg, ottiko noin koville että pitää alkaa toista ihan nimittelemään?
Työkseni saan mietiskellä paljonkin paskalla käymistä vaikeampia asioita sen noin 8h päivässä ja samalla ratkoa monimutkaisia ongelmia. Vapaa-ajalla haluaisin rentoutua ja pelata videopelejä. Viime vuosina vaan on alkanut pelit olemaan niin vaativia ettei niitä oikein voi pelata saamatta itseaiheutettua keskittymishäiriötä.
Enää ei riitä että pelaat ja suoritat itse pelimuotoa, vaan tämän kylkeen pitää lisätä turhaksi täytteeksi kymmeniä pieniä taskeja, joita pitää suorittaa siinä sivussa. Näyttö on täynnä HUDia ja kokoajan tulee ilmoituksia eri asioista ja tehtävistä.
Seuraavan kerran ku käynnistät pelin on joku eventti menossa ja peliä pitääkin pelata taas erilailla kun viimeksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova