Tuorein sisältö

Ubisoft Forwardissa vierailtiin Pandorassa, nähtiin odotettu uusi avoimen maailman Star Wars, salamurhaajia virtuaalitodellisuudessa ja lupailtiin kenties Skull and Bonesin ilmestyvän vielä joku päivä

12.06.2023 klo 23.50 | Luettu: 1092 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tämäniltainen Ubisoft Forward ei pitänyt sisällään yllätyksiä mutta ranskalaisen pelijulkaisijan isoimmat pelisarjat olivat kuitenkin esillä muodossa tai toisessa ja ennen kaikkea lähetyksessä nähtiin pelikuvaa lupaavalta vaikuttavasta Star Wars Outlaws -pelistä.

Tässä lyhykäisyydessään kaikki lähetyksessä esittelyssä olleet pelit.

Avatar: Frontiers of Pandora ei aivan tavoittanut synergiaa James Cameronin elokuvasarjan toisen osan julkaisun kanssa mutta Ubisoft vihdoinkin esitteli joulukuun 7. päivä ilmestyvästä pelistä vihdoinkin pelikuvaa kaikille jotka haluavat palata vielä kerran Pandoran vehreisiin maisemiin.





Suljetussa testissä ollut tiimivetoinen XDefiant-toimintapeli on saamassa avoimen pelitestin kesäkuun 21.-23. päivä ja Ubisoft hypetti tätä jakamalla pelireaktioita tunnetuilta striimaajilta. Kiinnostuneet voivat lukea lisää pelin nettisivuilta.



Ubisoft on pistänyt Prince of Persia -pelisarjan erinomaisen Sands of Time -pelin uusioversion takaisin telakalle mutta persian prinssi palaa juurilleen uudessa kaksiulotteisessa Prince of Persia The Lost Crown -pelissä. Animoidun trailerin lisäksi pelistä julkaistiin myös kommentaarilla varustettua pelikuvaa. Prince of Persia The Lost Crown ilmestyy tammikuun 18. päivä ensi vuonna.





The Division Resurgence on mobiiliversio suositusta The Division -pelisarjasta, joka lupaa tuoda kolmannen persoonan räiskinnän iOS- ja Android-alustoille tämän vuoden syksyllä.



Piraattipeli Skull and Bones teki jo ties kuinka monennen vierailun Ubisoftin lehdistötilaisuudessa mutta nyt kymmenen vuotta työn alla olleen pelin luvataan saavan suljettu betatesti elokuun 25.-28. päivä. Kiinnostuneet voivat rekisteröityä pelin verkkosivuilla.



Ubisoft esitteli myös kuinka Riders Republic, Roller Champions ja Brawlhalla saavat kaikki lähitulevaisuudessa lisäsisältöä.







Assassin's Creed -pelisarja saapuu Meta Quest 2 ja Meta Quest 3 -laitteille uuden Assassin's Creed Nexus VR -pelin myötä. Pelaajat pääsevät virtuaalisesti salamurhaamaan tämän vuoden lopulla.



Tietenkin Ubisoft myös esitteli kahden trailerin edestä lokakuussa ilmestyvää seuraavaa Assassin's Creed: Mirage -peliä. Pelistä julkaistiin sekä pelikuvaa sisältävä että pelin tarinaa avaavat trailerit.





Lähetyksen viimeisenä ja todennäköisesti mielenkiintoisempana antina oli Star Wars Outlaws -pelin trailerit, joista toinen esitteli 10 minuutin edestä pelikuvaa tulevasta avoimen maailman Star Wars -pelistä ja toinen keskittyi esittelemään pelin päähenkilöä Kay Vessiä. Julkaisupäivää pelillä ei ole mutta sen kerrotaan ilmestyvän ensi vuoden puolella.







V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso täältä pian al... Capcom Showcase kesk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova