Tuorein sisältö

Ostosten teko PlayStation Storessa hankaloituu PlayStation 3- ja Vita -konsoleilla tämän kuun lopussa

06.10.2021 klo 21.00 | Luettu: 958 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony perui aiemmin keväällä päätöksensä sulkea PlayStation Storen ovet PlayStation 3- ja PlayStation Vita -laitteilla, kun pelaajat nostivat metakan päätöksestä.

Nyt kuitenkin ostosten tekeminen kyseisten laitteiden PS Storessa tulee hankalaitumaan, sillä Sony on ilmoittanut poistavansa tämän kuun 27. päivä mahdollisuuden käyttää ostosten maksamiseen luotto- ja debit-kortteja tai PayPalia.

Jatkossa tehdäkseen ostoksia PS3- tai PS Vita -laitteilla täytyy pelaajien siirtää ensin rahaa PlayStation-lompakkoon toisella laitteella tai lunastamalla latauskortteja. Pelien latauskoodit toimivat myös yhä molemmilla alustoilla.

Tulevan muutoksen ehdoton heikkous on se, että toistaiseksi Sony sallii rahan lisäämisen lompakkoon ainoastaan tasasummilla. Tällöin esimerkiksi 7 euron peliostosta varten lompakkoon tarvitsee siirtää vähintään 10 euroa rahaa, josta luonnollisesti jää 3 euroa kummittelemaan käyttämättömänä.

Sony ei ole erikseen kommentoinut syitä maksutapojen poistumiseen mutta oletettavasti ne liittyvät firman alkuperäisiin suunnitelmiin palvelujen ja tukea vaativien järjestelmien karsimisesta.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Konamin uusi kilpail... Hassu minipeli vai e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova