Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 16|10|2021: LOL-pelaajien lempilaitteet, vesitiivis TKL-näppäimistö, helpotusta livestriimaajalle, aurinkovoimakuulokkeet ja paljon muuta

16.10.2021 klo 20.00 | Luettu: 1640 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Logitech G ja Riot Games julkistivat yhteistyössä viralliset League of Legends -pelivälineet, joihin kuuluvat Logitech PRO X Gaming Headset League of Legends Edition -pelikuulokkeet, Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition -tenkeyless-pelinäppäimistö, Logitech G PRO Wireless Mouse League of Legends Edition -pelihiiri sekä Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition -hiirimatto. Niiden hinnat ovat 129 euroa, 129 euroa, 129 euroa ja 49 euroa.
Steelseries tuo markkinoille Apex 3 TKL:n, joka on ensimmäinen vesitiivis (water resistant) TKL-näppäimistö. IP32-luokiteltu näppäimistö on tuttua Steelseries-tyyliä, hiljaisilla kestävillä kytkimillä sekä RGB-valaistuksella. Hintaa sillä on heppoiset 55 euroa.


Logitech For Creators nimen alla julkaistava Mevo Start 3-Pack lupaa helpotusta livestriimaajille. Pakettiin sisältyy kolme kannettavaa, langatonta Mevo Start -kameraa (1080p) sekä Mevo Multicam -mobiilisovellus, jolla niitä voi hallita sekä lähettää livekuvaa haluamaansa striimauspalveluun. Kameroiden akkukestoksi luvataan 6 tuntia ja paketin hinta on 999 euroa. Yhden kameran paketti maksaa 449 euroa.


Bowers & Wilkins esitteli Zeppelinin, jonka kerrotaan olevan "uusi tulkinta legendasta streaming-sukupolvelle". Siinä on erikseen koteloidut, referenssiluokan kaiutinelementit vasemmalle ja oikealle kanavalle sekä reilusti mitoitettu subwoofer-kaiutin ja Bowers & Wilkins Music ?sovelluksen kautta voi suoratoistaa musiikkia monista eri palveluista. Zeppelin tukee sekä AirPlay 2- että aptX Adaptive Bluetooth ?teknologiaa että Spotify Connectia. Sen hinta on 799 eur.


Nacon on julkaissut uuden Xbox/PC-peliohjaimen, joka tottelee nimeä Revolution X Pro Controller. Sen mukana tulee kuusi lisäpainoa, jolla ohjaimen tasapainon voi räätälöidä omiin käsiin. Langallisen ohjaimen piuha on kolmimetrinen ja norminäppäinten lisäksi löytyy neljä ohjelmoitavaa pikanäppäintä. Peliohjaimen kuulokeliitäntä tukee Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa ja RXPC:n hinta on 119 euroa.


Urbanista on tuonut myytiin Los Angeles -mallinsa, jotka ovat maailman ensimmäiset valokennoilla itsestään latautuvat langattomat kuulokkeet. Niille luvataan "käytännössä loppumaton" käyttöaika ja latauksen kerrotaan toimivan sekä auringosta että keinovalosta. Hintaa niillä on 199 euroa.
HTC Vive julkisti uudet VIVE Flow -lasit, ja niistä voi lukea lisää tästä uutisesta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Xbox Series X -minij... DC FanDome 2021 -läh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova