Tuorein sisältö

YouTube piilottaa alapeukkujen määrät videoista, mutta peukutus on silti mahdollista

11.11.2021 klo 22.00 | Luettu: 1329 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


YouTube tuo palveluunsa uuden ominaisuuden, jonka ansiosta alapeukut eli ei-tykkäykset, eivät enää jatkossa ole julkista tietoa. Peukutusta voi kuitenkin harjoittaa myös jatkossa, mutta videoita vihaavien määrä näkyy vain sisällöntuottajalle itselleen.

Yhtiön kokeilujen mukaan alapeukkujen lukumäärien piilottaminen on vähentänyt videoihin kohdistuvaa vihaa ja häiriökäyttäytymistä. YouTube kertoo, että päätös on heidän mielestään oikea ja ainoa suunta kehittää alustan tulevaisuutta.

YouTube julkaisi aiheesta videon, jolla on tällä hetkellä 7 700 tykkäystä. Videota puolestaan “vihaa” yli 28 000 henkilöä. Videoiden tykkäysmäärät nousivat viimeksi otsikoihin noin kuukausi sitten, kun Nintendo julkaisi Nintendo Switch Online + Expansion Pack -trailerin. Videolla on tällä hetkellä 18 000 tykkäystä ja 176 000 tuhatta alapeukkua. Myös Tom Clancy's Ghost Recon Frontline -traileri keräsi lokakuun alussa enemmän alapeukkua kuin positiivisia peukutuksia. Tom Clancy's Ghost Recon Frontlinen betatesti piti alun perin alkaa 14. lokakuuta, mutta testi ei koskaan alkanut. Betatesti peruuntui vain päivää ennen sen alkua, eikä Ubisoft kommentoinut syytä lykkääntymiselle.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Sonylla on huonoja u... Rainbow Six Extracti... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

dsfhdfhz

12.11.2021 klo 00.31 1 tykkää tästä

We happy few -peli on lähempänä oikeaa elämää kun haluaisi uskoakkaan.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.11.2021 klo 08.54 2 tykkää tästä

Toivottavasti peukuttaja näkee alapeukut itse. Oma strategia on ollut antaa tietyille tekijöille yläpeukkua kaikille katsotuille videoille, niin muistan että olen sen jo katsonut. Sitten muille annan alapeukkua jos ajattelen, etten halua enää katsoa samaa videota uudelleen vahingossa, tai jos video on oikeasti huono. Kaikki tämä siksi, että youtube kaikessa viisaudessaan suosittelee samoja videoita jatkuvasti ja lisäksi unohtelee mitä olen jo katsonut. Kun videon alla ei näy punaista viivaa, niin ainakin peukutuksesta näkee onko se jo katsottu eikä kannata katsoa uudelleen. Ehkä se ei sisällöntuottajaa auta, mutta katsoja on kunkku.

Lisäyksenä vielä, se vanha viiden tähden systeemi oli parempi, pystyi antamaan videoille arvioita helpommin, antamatta niin paljon "viha-arvioita".
Muokannut: LateHuominen 12.11.2021 klo 08.57 lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova