Tuorein sisältö

Rockstar pyytää anteeksi GTA Trilogy: Definitive Editionin teknisiä ongelmia - lupaa tuoda takaisin myyntiin pelien alkuperäiset PC-versiot

19.11.2021 klo 21.05 | Luettu: 1406 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRockstarin viime viikolla julkaistu Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sai pelaajilta murskavastaanoton lukuisten teknisten ongelmien ja viivästyneen PC-julkaisun myötä.

Pelinkehittäjä on nyt julkaissut virallisen anteeksipyynnön, jossa myöntää ettei pelikokoelma vastannut Rockstarin omia laatuvaatimuksia.

Viestin mukaan pelinkehittäjällä on jatkosuunnitelma, jonka tarkoituksena on puuttua peleissä nähtyihin ongelmiin ja parantaa niitä jokaisen päivityksen myötä. Ensimmäistä päivitystä Rockstar lupaileekin jo lähipäivänä kaikkiin pelitrilogian versioihin.

Samalla pelistudio kuitenkin pyytää etteivät pelisarjan fanit häiritsisi tai ahdistelisi yksittäisiä kehittäjiä sosiaalisessa mediassa ja käyttäytyisivät sivistyneesti ongelmista huolimatta.

Lopuksi Rockstar myös ilmoitti palauttavansa fanien kaipaamat alkuperäiset Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ja Grand Theft Auto: San Andreas -pelit takaisin myyntiin Rockstar Store -kauppapaikkaan uutena kokoelmana ja korvauksena ylimääräisistä ongelmista uuden kokoelman PC-version ostaneet saavat alkuperäiset pelit ilmaiseksi, kunhan ne ilmestyvät takaisin kauppapaikkaan.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Capcomin kehittämän ... Forza Horizon 5 hurj... >

Keskustelut (5 viestiä)

ItkupilliRockstar

20.11.2021 klo 00.26 7 tykkää tästä

"myöntää ettei pelikokoelma vastannut Rockstarin omia laatuvaatimuksia."

Niin? Miksi se sitten julkaistiin?
lainaa
Joni

20.11.2021 klo 04.16 9 tykkää tästä

ItkupilliRockstar kirjoitti:
"myöntää ettei pelikokoelma vastannut Rockstarin omia laatuvaatimuksia."

Niin? Miksi se sitten julkaistiin?

Että saatais tyhmiltä rahat pois.
lainaa
maker

20.11.2021 klo 10.23 3 tykkää tästä

no seuraavaksi gta 4 varmaan tulee rahastamaan kansaa.ahneus on kuningas.sitten kun rahastettu tarpeeksi vanhoilla peleillä niin ehkä sitten alkaa tekee uutta gta 6 vai kerkeekö sinä aikana tulla uusi konsolliversio niin taas alusta alkaa vanhojen pelien rahastus.
lainaa
4vengers

20.11.2021 klo 11.50 1 tykkää tästä

Rahastus loppuisi jos ihmiset jättäsi ostamatta. Mutta kiusaus pelata vanhoja pelejä on liian suuri.
lainaa
fhoahgicicnfj

20.11.2021 klo 19.57 1 tykkää tästä

vanhoja peleja voi pelata ottamalla hyllysta tai ostamalla digikaupasra jollei firma ole poistanut. ei ole meinaan uusissakaan peleissa kehumista cyberpunkit watch dogsit battlefieldit kaikki pelikelvotona. kertoo vaan siita miten laatustandardit ovat romahtanee 2000luvun alusta kun buginen peli oli uutinen ja jonkun roskafieman budhettitekele. nyt isotkin firmat julkaisee sellaisa ja sit pyytelee anteeksi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova