Tuorein sisältö

Forza Horizon 5 hurjasteli kaikkien aikojen Xbox-ennätyksen - 10 miljoonaa pelaajaa ensimmäisellä viikolla

19.11.2021 klo 23.05 | Luettu: 2312 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ilmoitti tänään, että äskettäin julkaistu Forza Horizon 5 on ollut kaikkien aikojen isoin Xbox-julkaisu keräämällä ensimmäisen viikon aikana yli 10 miljoonaa pelaajaa. Samalla kyseessä on myös Xbox Game Pass -palvelun menestynein julkaisu, johon peli ilmestyikin Microsoftin muiden omien pelien tavoin heti julkaisupäivänä.Äärimmäisen positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4,5/5) saanut Playground Gamesin kehittämä peli oli jo julkaisupäivänään hitti, keräten Xbox-pomo Phil Spencerin mukaan heti ensimmäisenä päivänä 4,5 miljoonaa pelaaja eli yli tuplasti sen mitä pelisarjan edellinen osa Forza Horizon 4 sai pelaajia koko ensimmäisen viikon aikana.

Microsoft ei kuitenkaan tarkemmin erotellut miten pelaajat jakaantuivat pelin ostaneiden ja sitä Xbox Game Pass -palvelun kautta pelanneiden kesken mutta toisaalta sisältönsä puolesta peli varmastikin riittää pitämään Microsoftin pelipalveluntilaajat siinä kiinni hieman pidempäänkin.

Nähtäväksi jääkin onnistuuko esimerkiksi Halo Infinite rikkomaan viimeisimmän Forza Horizonin tekemän ennätyksen kun sen yksinpelikampanja julkaistaan joulukuun alussa.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Rockstar pyytää ante... Taas on pelattavaa t... >

Keskustelut (1 viestiä)

ponttoonilaituri

22.11.2021 klo 16.40

Mikäpä siinä, onhan kyseessä erinomaisen viihdyttävä peli ja bonuksena sekin, että kahdesta edellisestä versiosta poiketen liikenne ei enää tule vastaan väärällä puolella tietä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova