Tuorein sisältö

EA hylkäsi ehdotuksen uudesta Star Wars: Battlefront -pelistä Tähtien Sota -lisenssin korkean hinnan vuoksi

20.11.2021 klo 17.00 | Luettu: 2093 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien huhujen perusteella vaikuttaa siltä, että Star Wars -räiskintöjen ystävät joutuvat odottamaan paluuta kaukaiseen galaksiin. Toimittaja Tom Henderson oli kuullut lähteiltään, että pelinkehittäjä DICE oli tehnyt ehdotuksen kolmannesta Star Wars: Battlefront -pelistä mutta julkaisija EA oli päätynyt hylkäämään ne Star Wars -lisenssin kalleuden vuoksi.

Nimettömän kehittäjälähteen mukaan EA ei halunnut lähteä kehittämään peliä sillä Star Wars -lisenssin käyttö pelissä vaatii jopa 20 prosenttia enemmän myyntiä tehdäkseen saman verran rahaa pelijulkaisijalle. Sen sijaan DICE on jo nyt kehittämässä uutta Battlefield-peliä, vaikka pelisarjan viimeisin osa Battlefield 2042 julkaistiinkin virallisesti vasta eilen.

Tästä johtuen on Hendersonin mukaan mahdollista, että seuraava Battlefield-peli voitaisiin nähdä jopa niinkin aikaisin kuin jo vuonna 2023. Star Wars -faneja uutinen tuskin lohduttaa mutta Battlefront-sarjan edellinen osa sai kyllä hyvinkin kriittisen vastaanoton pelaajilta, etenkin sen aggressiivisten mikromaksujen ja lootboxien käytön suhteen.

Täysin ilman Tähtien sota -pelejä eivät fanit kuitenkaan joudu olemaan, sillä EA:n ja Lucasartsin välinen yksinoikeuslisenssi päättyi ja nyt useat eri kehittäjät ovat tekemässä Star Wars -pelejä. Luvassa on ainakin EA:n jatko-osa Star Wars Jedi: Fallen Orderille, Ubisoftin toistaiseksi nimeämätön avoimen maailman toimintaseikkailu ja Quantic Dreamin nimeämätön Star Wars -peli.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Uusi kotimainen peli... >

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

20.11.2021 klo 22.52 7 tykkää tästä

Toivottavasti Activision pitää näppinsä irti tästä.
lainaa
bdiognsdgoih

21.11.2021 klo 00.18

star wars tekee helposti yli 20 prossaa enemman toki jos peli on joku 20v20 keneerisissa pusikoissa ja muutenkin umpisurkea niin nollan paalle 20 prossaa on aika paljon pyydetty. mut hyva jos ea alkaa saastaan ja julkasee vaan ea footballlia ja battlefieldia 10 pelia vuodessa niin on firma kohta konkassa
lainaa
destev

21.11.2021 klo 15.28

Joni kirjoitti:
Toivottavasti Activision pitää näppinsä irti tästä.

Vaikka EA:lla ei lisenssiä maksaisikaan, Battlefront IP on silti heidän omistamansa, eikä varmasti luovu siitä ihan halvalla. On äärimmäisen epätodennäköistä että Activision olisi ostamassa kyseistä IP:tä, joten ihan turhaan pelkäät.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova