Tuorein sisältö

Epic Games Store tarjoaa ilmaiseksi virtuaalista metsästystä ja pätäkkää retropelien striimauspalveluun

25.11.2021 klo 22.00 | Luettu: 2048 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi pelaajille virtuaalisen metsästyssimulaattori theHunter: Call of the Wildin sekä 1090 kappaletta premium-valuuttaa retropelien striimauspalvelu Antstream Arcadeen. Tuttuun tapaan ilmaissisältö on saatavilla jälleen viikon ajan eli joulukuun 2. päivään saakka.

theHunter: Call of the Wild on Just Cause -peleistä tutun ruotsalaisen Avalanche Studiosin (Expansive Worlds nimellä) kehittämä metsästyssimulaattori, joka silmittömän räiminnän sijaan keskittyy realistisempaan ja paljon verkkaisempaan metsässä haahuiluun. Peli on laajentunut vuonna 2017 tapahtuneesta julkaisusta sisältämään entistä enemmän uusia alueita ja lajeja metsästettäväksi mutta alkuperäiselle kokemukselle V2.fi:n Manu antoi arvostelussaan arvosanan 3/5.

theHunter: Call of the Wild laajenee uudestaan vielä joulukuun alussa, kun peli saa Mississippi Acres Preserve -nimisen uuden pelialueen. Lisäksi peli myös saapuu marraskuun 30. päivä Windows Storeen ja osaksi Xbox Game Pass for PC -palvelua. Metsästyspelin voi napata itselleen sen Epic Games Store -sivulta.Toisen pelin sijaan tällä viikolla Epic Games Store antaa sen sijaan premium-valuuttaa tuhansia retropelejä sisältävään Antsream Arcade -striimauspalveluun, jossa pelaajat voivat käyttää jalokiviä avatakseen haasteita tai pelatakseen yksin tai kaverin kanssa klassikkopelejä, kuten Mortal Kombat tai Metal Slug. Antstream Arcade 1090 jalokiveä voi napata itselleen Epic Games Storesta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Fanit herättivät vir... Roblox haastaa häiri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova