Tuorein sisältö

EA suunnittelee jaettua Battlefield-universumia - pelisarjan suunnasta vastaa jatkossa Respawn-pomo Vince Zampella

04.12.2021 klo 14.00 | Luettu: 1078 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA on ilmoittanut suunnitelmistaan rakentaa yhdistetty Battlefield-universumi, joka olisi useiden eri pelistudioiden kehittämien pelien kesken jakautuvat toisiinsa yhdistyvä kokemus. Asiasta kertoi Gamespot-sivuston haastattelussa Respawn Entertainmentin toinen perustaja Vince Zampella, jonka EA siirsi aivan äskettäin vastaamaan koko Battlefield-pelisarjan ohjaamisesta.

Zampellan mukaan tavoitteena on kasvattaa Battlefieldiä ja kerätä pelaajia erilaisten pelikokemusten sekä ansaintamallien avulla, mukaan lukien tulossa oleva Battlefield Mobile -peli. Yhdistynyt Battlefield-universumi on Zampelllan visioissa toisiinsa tarinoiltaan ja hahmoiltaan kytkeytyneitä pelejä, joissa pelaaja on keskiössä.

DICE:n lisäksi Battlefield-universumia ovat ilmeisesti rakentamassa ainakin pelinkehittäjä Ripple Effect (entinen DICE LA), Battlefield Mobilen kehittäjä Industrial Toys sekä Halo-sarjasta tutun Marcus Lehdon uusi Seattlessa sijaitseva pelistudio.

Lehdon uuden pelistudion kerrotan olevan projektissa vastuussa maailmanrakennuksesta sekä narratiivin suunnittelusta, kun taas Ripple Effect työstää huhujen mukaan mahdollisesti kokonaan uutta suunnitelmiin kytkeytyvää Battlefield-peliä.

Pelkästään kokonaan uusiin pelikokemuksiin Zampellan mukaan Battlefield-pelisarja ei myöskään keskity, sillä huolimatta pelin saamasta murskavastaanotosta Zampella kertoo julkaisijan myös aikovan yhä kehittää sekä laajentaa äskettäin julkaistua Battlefield 2042 -peliä.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< PlayStation Game Pas... Seuraavan Bioshock-p... >

Keskustelut (5 viestiä)

sghodvgoeh

04.12.2021 klo 14.56 3 tykkää tästä

voi vit. bafan kuuluu olla maa a vs maa b sotapeli ilman mitaan peter johnsoneita juoksemassa pelista toiseen ja kerraamassa maailmanlopun armeijaa
lainaa
Joni

04.12.2021 klo 15.57 1 tykkää tästä

Ei Mäfästä CoDia milloinkaan!
lainaa
Nimpnin

04.12.2021 klo 16.48 2 tykkää tästä

Uusimmassa ainakin on todella syvälliset setit kun pellehahmot heittelee kämäisiä one linereita ja siinä se olikin.
lainaa
Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

04.12.2021 klo 22.20

Respawn pomo Battlefieldin ohjaksissa? Eli seuraavien BattleRoyalfield yhteydessä odotettavissa: "Battlefield on osa meidän DNAta" *lopettaa aikaisempien BF pelien myynnin*kommentti.
lainaa
demucker

04.12.2021 klo 23.47 2 tykkää tästä

Uusin Battlefield on sen verran isoa kuraa ettei se ainakaan huonommaksi voi enää mennä. Kauaksi ollaan tultu BF2, 3 ja Bad Company -ajoista, jolloin Bäfät oli oikeasti ehkä sen hetken parhaita FPS-pelejä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova