Tuorein sisältö

Sony julkisti viralliset vaihtokuoret PlayStation 5 -konsolille sekä niihin sopivat uudet DualSense-ohjaimet

13.12.2021 klo 20.05 | Luettu: 3060 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sonyn virallisista vaihtokuorista viime vuoden lopussa julkaistulle PlayStation 5 -konsolille on huhuttu jo pitkään, etenkin kuin teknologiajätti on innokkaasti uhannut oikeustoimilla vaihtokuoria tarjonneita muita myyjiä.

Tänään Sony vihdoinkin julkisti viiden erivärisen vaihtokuoren saapuvan PS5:lle ensi vuoden puolella. Ensimmäiset värit Midnight Black (musta) ja Cosmic Red (punainen) tulevat myyntiin tammikuussa 2022 mutta Suomeen kuoret joutuu tilaamaan ulkomailta, sillä myyntiin ne tulevat aluksi vain seuraavissa maissa: Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska, Saksa, Sveitsi, Itävalta, Espanja, Portugali, Italia, Australia, Uusi-Seelanti, Japani, Kiina, Taiwan, Hongkong, Singapore, Malesia, Thaimaa, Indonesia, Vietnam, Korea ja Filippiinit.

Ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla Sony ilmoittaa tuovansa myyntiin loput värit, jotka ovat Nova Pink (pinkki), Galactic Purple (purppura) ja Starlight Blue (sininen) mutta nämäkin saapuvat aluksi vain edellä mainittuihin maihin. Sony ilmoittaa pyrkivänsä laajentamaan vaihtokuorien saatavuuden muille alueille ensi vuoden aikana mutta lisätietoa tästä saapuu vasta myöhemmin.



Samalla Sony julkisti myös kolme uutta DualSense-ohjainta, joiden värit (pinkki, purppura ja sininen) sopivat kolmen tulossa olevan vaihtokansien kanssa yhteen ja näiden ohjainten pitäisi olla saatavilla maailmanlaajuisesti ensi vuoden tammikuusta alkaen.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Vaviskaa natsit! Tar... Kassandra vs Eivor -... >

Keskustelut (3 viestiä)

T0mppeli

13.12.2021 klo 20.32

Hyi h*tto!
lainaa
Cheezy_Boi

13.12.2021 klo 22.34 5 tykkää tästä

Älyttömän upeat, ihan housut kostuu kun ajattelen minkälaisia yhdistelmiä näillä pääsee tekemään.
lainaa
Zxxc

13.12.2021 klo 23.33

Mulla on ps5 television takana piilossa, joten saa kuoret olla vaikka paskan ruskeat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova