Tuorein sisältö

Ubisoft haastaa Googlen ja Applen oikeuteen Alibaban tytäryhtiön tekemän Rainbow Six Siege -kopion vuoksi

18.05.2020 klo 11.00 | Luettu: 2848 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ubisoft on haastanut Googlen ja Applen oikeuteen kauppapaikoilla myynnissä olevan Rainbow Six Siege -kopion vuoksi. Mobiilipeli Area F2:n luojana toimii Enjoy.com-yritys, jonka omistaa kiinalainen teknologiayritys Alibaba.

Ubisoftin mielestä Area F2 muistuttaa liikaa heidän omaa tuotettaan Rainbow Six Siegeä ja on näin ollen klooni. Yritys kertoo ottaneensa aiemmin yhteyttä Googleen ja Appleen, jotta nämä poistaisivat kloonin kauppapaikoiltaan. Yhtiöt eivät kuitenkaan suostuneet Ubisoftin pyyntöön.

Haaste nostettiin Los Angelesissa viime viikon perjantaina. Ubisoft kommentoi haastetta Kotakulle kertomalla, että yhtiö on sitoutunut suojelemaan immateriaalioikeuksiaan. Ubisoft ei ole kuitenkaan kommentoinut tarkemmin, miksi se haastaa Googlen ja Applen muttei itse pelin tekijää. Engadgetin uutisessa kuitenkin todetaan, että Kiinassa tekijänoikeuksia koskevien haasteiden nostaminen on hankalaa. Luultavasti Ubisoft uskoo, että sen on helpompi saada peli poistumaan Applen ja Googlen kauppapaikoilta ja näin ollen estää sen pääsy isommille markkinoille.

Kahta peliä vertailevia videoita löytyy YouTubesta valtavat määrät. Alla kuitenkin SS Gamingin tekemä pätkä aiheesta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Videoarvostelu: Radi... Resident Evil -pelis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova