Tuorein sisältö

Danny Trejon tacoihin ei ilman lupaa kosketa! Far Cry 6 sai ilmaista Machete-miehellä varustettua lisäsisältöä ja lisäksi Ubisoft uudelleenjulkaisi kasarihenkisen Far Cry 3: Blood Dragon -pelin

18.12.2021 klo 17.00 | Luettu: 1703 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Ubisoft on nyt virallisesti julkaissut aiemmin keskeneräisessä kunnossa julkisuuteen vuotaneen Far Cry 6 -lisäsisällön, jonka pääosassa on lukuisista Hollywood-elokuvista tuttu Danny Trejo.

Ilmaisessa Danny & Dani vs Everybody -lisäosassa pelin päähenkilö lyöttäytyy yhteen Trejon kanssa kostaakseen presidentti Castillolle sekä puolustaakseen - tacojen ohella - mieltänä osoittavia opiskelijoita. Päivitys tuo pelaajan käyttöön myös Danny Trejon omat vaatteet sekä tacoauton.

Samaan aikaan ilmaisen lisäsisällön kanssa Ubisoft myös uudelleen julkaisee konsoleilla kasarin neonhehkuisen Far Cry 3: Blood Dragon -pelin, joka ilmestyi alun perin jo vuonna 2013 ja sai pääasiassa positiivisen vastaanoton ( V2.fi:n arviossa 4/5).

Nyt Far Cry 3: Blood Dragon: Classic Edition -nimellä kulkeva versio on saatavilla Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -alustoille 15 euron hintaan tai osana Far Cry 6 -kausikorttia.

Mistään erityisesti remasteroinnista ei tosin ole kyse, sillä PC-pelaajat saavat Far Cry 6 -kausikortin mukana ihan alkuperäisen Far Cry 3: Blood Dragon -pelin, joten todennäköisemmin uusi konsoliversio on vain korkeammilla tekstuureilla varustettu päivitys alkuperäiseen konsolipeliin.



V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo lisäsi viis... Odotettu Amiga 500 -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova