Tuorein sisältö

Remedy työstää uutta ilmaista moninpeliräiskintää yhteistyössä Tencentin kanssa

29.12.2021 klo 11.00 | Luettu: 1517 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotimaisella Remedyllä on monta rautaa tulessa ja uusin tulee jälleen Tencentin suunnalta. Ensimmäinen projekti yhteistyössä kiinalaisjätin kanssa saadaan välietappiin, kun CrossfireX, jossa on Remedyn työstämä yksinpelikampanja, julkaistaan helmikuussa. Uusi projekti on ainakin toistaiseksi nimeltään Vanguard ja kyseessä on jotain aivan uutta Remedylle: moninpeliräiskintä.

Vanguardin kerrotaan olevan ilmaiseksi pelattava co-op-PvE-räiskintä, joka "yhdistelee Remedyn tarinakerrontaa ja toimintaa moninpelielämykseen". Peliä kehitetään Unreal Enginellä PC:lle ja konsoleille ja Remedy toimii myös pelin julkaisijana maailmanlaajuisesti, paitsi joillain Aasian alueilla, joissa Tencent astuu kuvioihin. Tencentillä on myös oikeudet tehdä pelistä mobiiliversio.

Vanguardin kehitys on vielä ensimmäisissä vaiheissaan.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Riot Games sovittele... Sonicin klassinen ke... >

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

29.12.2021 klo 16.12 3 tykkää tästä

Sielu ONH! myyty!
lainaa
tbosicjsigjiwiw

29.12.2021 klo 19.37 1 tykkää tästä

alan wake 2 osta mikrokaupasra paristoja grindimorkoja vastaan ja kato miten 400 muuta nalletakkeihin ja kultakypariin pukeutunutta jonnea juoksee samassa metsas heilutellen taskulamppuja. voi sam lake
lainaa
Parannuskeino

31.12.2021 klo 09.50

Tekee varmasti hyvää Remedylle taloudellisesti. Valitettavasti firman arvostus on romahtanut ainakin omasta mielestäni ja omissa piireissäni melkoisesti. Ensin nuon EGS eksklusiivisuusdiilit PC:llä ja nyt tämä Kiinan pallien nuolenta + free-to-play roskapelin tekeminen. Remedy oli aina vahvimmillaan nimenomaan yksinpelikokemuksien luomisessa. Yksinpelimäinen kokemus ja moninpeli eivät kulje käsikädessä ja oikeastaan hylkivät toisiaan. Näitä on kokeiltu vuosien varrella ja lähimmäksi pääsevät varmaankin nämä co-op pelit. Saman toistaminen ja kaman/skienien grindaaminen käy tylsäksi todella nopeasti. Aika näyttää miten tälle yritykselle käy, mutta en usko suurta menestystä ko. pelille. Varmaan lyhyt hetken huuma ja sitten peli unohtuu valtaosalle pelaajista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova