Tuorein sisältö

Tuskien taival? Bioshockin luojan uusi peli ei valmistu ja studiolla ovet paukkuvat

04.01.2022 klo 16.00 | Luettu: 2608 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Bloombergin raportin mukaan BioShock-päämies Ken Levinen peliprojekti on rankassa vastamäessä. Miehen pelistudio Ghost Story Games on työstänyt debyyttipeliään jo lähes kahdeksan vuotta ja raportin mukaan syyttävät sormet osoittavat Levinen suuntaan - otsikoissa pyörii jopa termi "kehityshelvetti".

Tietojen mukaan näiden kahdeksan vuoden aikana peli on aloitettu alusta useaan otteeseen, eikä sillä ole vielä edes nimeä, saati arvioitua julkaisuaikaa. Osa ongelmista juontaa ilmeisesti juurensa Levinen kompuroivasta johtamistyylistä ja perfektionismista - kuukausia työstettyjä pelin osasia on saatettu yhtäkkiä muuttaa täysin tai heittää romukoppaan. Muiden mielipiteitä on myös harvoin otettu huomioon ja tämä on johtanut työntekijöiden turhautumisiin sekä burnouteihin. Puolet alkuperäisestä tiimistä on jo lähtenyt studiolta.

Yksi Levinen tavoitteista on saada peliin jonkinlaista proseduraalisesti luotua draamaa - loputtomia määriä muovautuvia keskusteluvaihtoehtoja sekä juonikuvioita - samalla kun siitä ollaan tekemässä ison budjetin 3D-elämystä. Tämä yhdistelmä on todennäköisesti ollut turhankin taivaita tavoitteleva pienen tiimin tehtäväksi.

Joidenkin tekijöiden mukaan peli on kuitenkin nyt "oikeilla raiteilla" ja julkaisu saattaa olla muutaman vuoden päässä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelaaminen maistui j... Xbox Game Pass aloit... >

Keskustelut (5 viestiä)

dfhdfh

04.01.2022 klo 19.26 1 tykkää tästä

Vähän yllätyin kun ei ollut kyse mistään "sukupuolisyrjinnästä" yms. cancel/woke kakasta.
lainaa
jujy

04.01.2022 klo 20.29 1 tykkää tästä

ihme kun ei ollut sovinismi kakasta mitä peli studiossa jyllää kovasti.jotkut haikailee viellä kovasti sovinismikulttuurista.
lainaa
sdkdgsh

05.01.2022 klo 00.23

Meenny keittiöön nainen vaikka imuroimaan.
lainaa
br9wjxkskeigi

05.01.2022 klo 16.48

kaikki biosokit oli niin paskaa ettei yllata ei kukaan niita montaa jaksa teha eika levinella oo niitakaan vahaa ideoita kun oli sillon olisko big daddy tas pelis gorilla milla ruohonleikkuri vaarinpain paassa ja juoksee silla kohti
lainaa
Nuulo22

06.01.2022 klo 17.42 1 tykkää tästä

Korkki kiinni
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova