Tuorein sisältö

Xboxilta soiteltiin Sonylle: Call of Dutya julkaistaan jatkossakin myös Pleikkarille

21.01.2022 klo 14.17 | Luettu: 1274 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Xboxin pääpomo Phil Spencer tarjoaa Twitterissään vastauksen pleikkaripelaajien huoliin tämän viikon isoimman peliuutisen jälkimainingeissa. Se, että Microsoft on ostamassa Activision Blizzardia, ei tule todennäköisesti vaikuttamaan siihen, etteivätkö PlayStation-pelaajatkin pääsisi nauttimaan tulevista Call of Duty -räiskinnöistä.

"Meillä oli hyviä puheluita Sonyn johtajien kanssa tällä viikolla. Varmistin, että aikeenamme on kunnioittaa kaikkia voimassa olevia sopimuksia Activision Blizzardin ostamisen tapahduttua ja haluamme pitää Call of Dutyn PlayStationilla. Sony on tärkeä osa peliteollisuutta ja arvostamme suhdettamme."

Toki tähänkin lausuntoon voi tökkiä reikiä: "voimassa olevien sopimusten kunnioittaminen" riippunee siitä, kuinka pitkät sopimukset Sonyn ja Activisionin välillä ovat ja "haluamme pitää Call of Dutyn PlayStationilla" ei välttämättä tarkoita kaikkia tulevia Call of Duty -julkaisuja. Sanavalinnoilla on merkitystä, mutta enemmän alustoja = enemmän myytyjä pelejä, joten tulevaisuus näyttää totuuden.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Rainbow Six Extracti... Huhu: EA muuntaa Bat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova