Tuorein sisältö

Watch Dogsien Lontoon seikkailut hiipuvat - päivitykset päättyivät aikoja sitten, moninpelikarkeloista käynnissä viimeinen

25.01.2022 klo 15.03 | Luettu: 1097 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Vuoden 2020 lopulla julkaistu Watch Dogs Legion ei jää historiaan peliteollisuuden merkkipaaluna. Se sai V2.fi:n arvostelussa 3.5 tähteä, muualla enemmän tai yleensä vähemmän ja nyt peli on tulossa tiensä päätökseen.

Ubisoft kertoo blogissaan että pelin viimeinen päivitys (5.6) julkaistiin jo itse asiassa viime syyskuussa. Lisäksi Watch Dogs Legionin viimeisin - eli viides - moninpelikausi alkoi viime viikonloppuna, eikä uusia enää tule: kolmatta, neljättä ja viidettä kautta vain kierrätetään uudelleen, kunnes pelin palvelimet joskus tulevaisuudessa suljetaan.

Todennäköistä on, että Ubisoftilla oli alkujaan pelille pitkäkestoisempiakin suunnitelmia, mutta näin kävi tällä kertaa.V2.fi | Manu Pärssinen
< Googlekin loikkasi W... Viikkojen mittainen ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Nico

25.01.2022 klo 17.19 1 tykkää tästä

Pelasin tuon tuossa loppuvuodesta läpi aikalailla pikajuoksulla vain, ihan ok peli. Mutta jossain kohtaa tuli fiilis että lopu jo. Ohjattavuus autoilla ainakin PS5 konsolilla kuin 2000luvun alun peleissä ja ei oikein päässyt syventymään hahmoihinkaan kun ei ollut mitään vakituista hahmoa pelissä. Jos peli sarjaa nähdään viellä toivon että WD1 tyylinen palaisi takaisin mutta tietty monipuolisempana. 3/5 peli omasta mielestä.
lainaa
destev

25.01.2022 klo 18.38 3 tykkää tästä

Nico kirjoitti:
Jos peli sarjaa nähdään viellä toivon että WD1 tyylinen palaisi takaisin mutta tietty monipuolisempana. 3/5 peli omasta mielestä.

Kutakuinkin samat ajatukset. Synkkä dystopia toimii teemana aina paremmin AAA-peleissä kuin täysin överiksi vedetty hipsterimeininki. Osittain varmasti sen takia että ensimmäiseen ei törmää oikeassa elämässä ollenkaan. Legionia se ei taas pelastanut täydellisen kosketuspinnan ja identiteetin puutteen takia. Niin hienoa kuin pelin teknologia hahmojen luonnissa olikin (trust me, se on oikeasti hienoa), se oli tuotu peliin kuin viimetingassa keksittynä ylimääräisenä kuriositeettina ja sen hyödyntäminen oli jäänyt totaalisen puolitiehen. Todellla paskasti kirjoitettu dialogikaan ei yhtään auttanut copypaste-tehtävistä puhumattakaan.
lainaa
Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

25.01.2022 klo 21.51 4 tykkää tästä

Watch Dogsin tulevaisuus sattaa kolmannen pelin jälkeen olla aika taputeltu.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova