Tuorein sisältö

Twitch heiluttaa bannivasaraa niille, jotka kertovat olevansa alle 13-vuotiaita

25.01.2022 klo 20.00 | Luettu: 1182 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suosittu striimaaja Toastie varoittaa katsojiaan kertomasta todellista ikäänsä Twitchin chat-osiossa. Toastie latasi Twitter-tililleen videon, jossa eräs katsoja vitsailee olevansa alle 13-vuotias. Muutamien minuuttien päästä selvisi, että vitsin heittänyt katsoja sai porttikiellon palveluun.

Mitä ilmeisemmin porttikiellon antamisen takana on Twitchin automaattinen botti, joka antaa porttikieltoja alle 13-vuotiaille katsojille. Twitchin sääntöjen mukaan, Twitchiin tunnuksen luovan henkilön tulee olla vähintään 13-vuotias.

Toastien julkaisemaa videota on jaettu runsaasti ja useat sisällöntuottajat ovatkin kertoneet, että katsojien ei tulisi puhua iästään Twitchin chateissa. Lisäksi striimaajat varoittavat, että K18-lähetyksissä alaikäisten katsojien ei tulisi kertoa ikäänsä, sillä heidän mukaansa myös silloin alaikäinen katsoja sekä striimaaja voivat saada varoituksen. Useat sisällöntuottajat myös kertovat, että ylipäätänsä iän kertomista internetin palstoilla tulisi välttää ihan yleisen turvallisuuden takia.V2.fi | Miia Lyyra
< Viikkojen mittainen ... Unpacking-peli joutu... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

25.01.2022 klo 22.29

>suosittu
botti joka bannaa
lainaa
groaicusidkfjjw

26.01.2022 klo 07.23

muistan kun joka saitilla kysyttiin ekana syntymapaivaa ja niihin laitettiin aina vuodi 1901 viiva 1919
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova