Tuorein sisältö

NetherRealm-tuottaja kiusoitteli faneja Mortal Kombat 12 -peliin vihjaavalla kuvalla

29.01.2022 klo 14.00 | Luettu: 1363 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä NetherRealmin tuottaja Jonathan Andersen julkaisi "vahingossa" torstaina Twitter-tilillään kuvan, jossa näkyi viittaus huhujen mukaan pelistudiolla työn alla olevaan Mortal Kombat 12 -peliin.

Andersenin julkaiseman kuvan keskiössä on tuottajan työpöydällä olevat konseptikuvat Injustice-pelisarjasta sekä Mortal Kombat ja Mortal Kombat 2 -mainokset, kuitenkin kuvassa näkyy myös "sattumalta" osa miehen tietokoneen näytöistä ja sieltä hyvin pienellä näkyy myös tiedosto jonka nimi alkaa MK12_mast.

Kuva ehti olemaan sosiaalisessa mediassa esillä vain 10 minuuttia mutta tietenkin siinä ajassa pelisarjan fanit olivat ehtineet jo tallentamaan sen ja jakamaan sitä eteenpäin.

Puhtaan vahingon sijaan kuvan julkaisu kuitenkin alkaa vaikuttamaan erittäin tarkoituksenmukaiselta siinä vaiheessa, kun huomaa Andersenin näytöllä auki olevan sähköpostin jossa tuottajaa juuri varoitetaan levittämästä nimeltä mainitsematonta videota eteenpäin, sillä "fanit koluavat netin perinpohjaisesti löytääkseen pienimpiäkin merkkejä".Jopa kahden ensimmäisen Mortal Kombat -pelien mainokset voi nähdä hieman kieliposkessa henkisenä viittauksena, koska tietenkin Mortal Kombat 1 ja 2 voisivat olla yhdistettynä Mortal Kombat 12. Virallisesti peliä ei ole vielä siis julkistettu mutta pelitoimittaja Jeff Grubb kertoi jo viime vuoden elokuussa kuulleensa lähteiltään pelin olevan tekeillä.

Nähtäväksi nyt lähinnä siis todennäköisesti jääkin, koska Mortal Kombat 12 virallisesti julkistetaan ja milloin se tullaan julkaisemaan. Pelisarjan edellinen osa Mortal Kombat 11 ilmestyi vuonna 2019 ja sai pääasiassa positiivisen vastaanoton sekä kriitikoilta, että pelisarjan faneilta (V2.fi:n arvostelussa peli sai arvosanan 4/5).

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Yhden aikakauden pää... Ei kovin groovyä - E... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova