Tuorein sisältö

Ei kovin groovyä - Evil Dead: The Game myöhästyy taas

29.01.2022 klo 18.00 | Luettu: 935 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKauhuelokuvien kuninkaan Ash Williamsin paluu videopelien pariin uuden Evil Dead: The Game -pelin myötä siirtyy jälleen, sillä pelinkehittäjä Saber Interactive on ilmoittanut joutuvansa siirtämään alun perin jo viime vuonna ilmestyneeksi suunnitellun pelin julkaisua vielä kertaalleen. Uusi julkaisupäivä on sentään valittu aihealueeseen sopivasti, sillä se on perjantaina 13. päivä toukokuuta.

Tuleva Evil Dead -peli keskittyy pääasiassa co-op-toimintaan ja siinä nähdään hahmoja sekä Evil Dead- ja Army of Darkness -elokuvista että mainiosta Ash vs Evil Dead -televisiosarjasta. Pelistä löytyy tosin myös PvP-tila niille, jotka mieluummin haluavat kurmuuttaa demonien sijaan toisia pelaajia.

Pelin alkuperäisen viivästymisen taustalla oli pelinkehittäjien halu lisätä peliin myös mahdollisuus pelata sitä yksin bottien avulla mutta ilmeisesti tämän vuoden helmikuuhun siirretty julkaisu ei vielä riittänyt ja pelinstudio kertoikin tarvitsevansa lisää aikaa luodakseen ikonisen elokuvasarjan arvoisen uuden pelin.

Necronomiconin sivuja pääsee metsästämään yksin tai kaverien kanssa siis toukokuun 13. päivä kun Evil Dead: The Game ilmestyy PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, Nintendo Switch- ja PC-alustoilleLähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< NetherRealm-tuottaja... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova