Tuorein sisältö

Huhujen mukaan Microsoft kehittää omaa Monster Hunter -tyylistä peliään

30.01.2022 klo 11.00 | Luettu: 2460 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien huhujen mukaan Microsoft on kiinnittänyt Halo- ja Call of Duty -pelisarjojen parissa kehitysapuna toimineen pelinkehittäjä Certain Affinityn työstämään itselleen Monster Hunter -tyylistä peliä.

Asiasta kertoi pelitoimittaja Jeff Grubb Giant Bomb -podcastissa, jonka mukaan Microsoft on kiinnostunut Monster Hunter -tyylisen pelin saamisesta Game Pass -palvelun valikoimiin mutta uskoo Capcomin pelin olevan liian kallis.

Microsoft kuitenkin Grubbin mukaan näkee pitkällä aikavälillä potentiaalia Monster Hunter -tyylisissä co-op-toimintapeleissä ja uskoisi sen tuovan lisää vaihtoehtoja Game Passin valikoimassa oleviin peleihin. Ottaen huomioon, että Monster Hunter World on Capcomin kaikkien aikojen myydyin peli, niin ei ole yllätys, että myös Microsoft on kiinnostunut pelin saamasta suosiosta.

Pelinkehittäjä Certain Affinity ei ole varmastikaan monelle tuttu omasta tuotannostaan mutta studion johtajana toimii Halon moninpelistä vastannut entinen Bungie-kehittäjä Max Hoberman. Pelistudio ilmoittikin viime vuoden helmikuussa työstävänsä kokonaan uutta peliä ja tämä voisi hyvinkin olla Grubbin huhuilema Monster Hunter -kopio.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Simpsonien legendaar... >

Keskustelut (3 viestiä)

jördis

30.01.2022 klo 11.05 5 tykkää tästä

keksisivät omia pelejä eikä kopiois muitten pelejä.
lainaa
Magol

30.01.2022 klo 12.04 4 tykkää tästä

jördis kirjoitti:
keksisivät omia pelejä eikä kopiois muitten pelejä.
Niinpä jördis! Olen täysin samaa mieltä kanssasi!
lainaa
rbaojfiaofjtj

30.01.2022 klo 20.25 1 tykkää tästä

aika paska vihje et capcomin ostaminen kiinnostais sais monsteria ressia ja strret fighteria ympari vuoden. game pass on nakojaan se heidan konsoli nykyaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova