Tuorein sisältö

Syyskuun Xbox-päivitys toi konsoleille uusimman Edge-selaimen, joka tukee Google Stadia-pelejä sekä hiirtä ja näppäimistöä

24.09.2021 klo 20.10 | Luettu: 579 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft julkaisi eilen Xbox-konsoleille uuden järjestelmäpäivityksen, joka antaa pelaajilla mahdollisuuden kuratoida Xbox Game Pass -pelejä pelattavaksi mutta ennen kaikkea pitää sisällään uusimman Chromium-pohjaisen version Edge-selaimesta.

The Verge -sivusto on vahvistanut päivitetyn selaimen sisältävän tuen näppäimistölle ja hiirelle, joten sen avulla on mahdollista esimerkiksi käyttää Discordia tai vaikkapa Google Docs- ohjelmistoja. Ikävä kyllä, toistaiseksi esimerkiksi Discord ei sisällä mikrofonitukea mutta äänipuheluihin pystyy liittymään muuten.

Mielenkiintoisesti päivitetty Edge-selain mahdollistaa myös Google Stadia -pelien pelaamisen selaimen kautta toimivan striimauksen avulla ja palvelun peleissä on mahdollista myös käyttää Xbox-ohjaimia. Teoriassa myös GeForce Now -striimauspalvelu voisi toimia Xbox-konsoleilla mutta syystä tai toisesta Nvidia on estänyt palveluaan toimimasta Edge-selaimella kaikilla alustoilla.

Selainpäivityksen lisäksi syyskuun järjestelmäpäivitys lisää myös Xbox-käyttäjille mahdollisuuden kuratoida oma "Pelaa myöhemmin" -listausta Xbox Game Passin pelivalikoimasta ja sen avulla palvelu myös alkaa myöhemmin ehdottamaan muita pelejä pelattavaksi.

Samaan aikaan myös Windows 10:n Xbox-ohjelmisto päivittyy mahdollisuudella pelata suoraan Xbox Game Pass -pelejä striimaamalla tai käyttää Remote Play -ominaisuutta nyt myös Xbox Series X|S -konsolien kanssa.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Square Enix ja Micro... Nintendo Switchin tu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova