Tuorein sisältö

Microsoft tuo tarjolle osamaksulliset konsolibundlet verkkopalveluineen

27.08.2018 klo 22.00 | Luettu: 3004 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Microsoft on paljastanut tuoreimman pyrkimyksensä uusien pelaajien houkuttelemiseksi. Tänään paljastettu Xbox All Access tarjoaa mahdollisuuden napata Xbox One tai Xbox One X sekä nettipalveluherkut edullisella kuukausimaksulla.

Tiedossa on kaksi vaihtoehtoa. Xbox One S:n sekä kahden vuoden Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass -jäsenyydet kustantava paketti maksaa 22 dollaria (18,8 e) kuukaudessa, kun taas Xbox One X -paketti muutoin samoilla oheispalveluilla kustantaa 35 dollaria (30 euroa) kuukaudessa.

Kun kahden vuoden sopimus tulee täyteen, konsolin saa pitää itsellään. Tällä erää sopimus tulee irtohintaa halvemmaksi, sillä sama sisältö erikseen ostettuna maksaisi 660 dollaria (diilillä 528 dollaria) tai 860 dollaria (840 dollaria).

Suomalaisten harmiksi kampanja koskee ainakin tällä erää ainoastaan Pohjois-Amerikkaa. Tarjous ei ole lätäkön tuolla puolellakaan ikuinen, vaan Microsoftin kotisivuilla oleva kampanjasivu paljastaa laitteistoa tarjottavan niin kauan kuin tavaraa riittää ja enintään vuodenvaihteeseen asti.

V2.fi | Markus Mesiä
< 90-luvun klassikkosa... Tätä se mysteeridata... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova