Tuorein sisältö

Pelinkehittäjät lupaavat tänä vuonna reilusti sisältöä Microsoft Flight Simulatoriin - myöhemmin tulossa myös DLSS-tuki

30.01.2022 klo 17.30 | Luettu: 1561 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPari vuotta sitten ilmestyneen ja todella positiivisen vastaanoton saaneen Microsoft Flight Simulatorin kehittänyt pelistudio Asobo Studios piti järjesti aiemmin tällä viikolla Q&A -kyselysession yhdessä pelin ohjaaja Jörg Neumannin kanssa, jossa kertoivat hieman peliin tänä vuonna suunnitelluista sisällöistä ja päivityksistä.

Lentosimulaattorin ystävillä ei pitäisi olla tänäkään vuonna tylsää sillä peli on saamassa ainakin kaksi yksityiskohtia parantavaa World Updatea, joista ensimmäinen World Update 7 ilmestyy jo tammikuun 31. päivä ja kattaa Australian. Myöhemmin maaliskuussa pitäisi ilmestyä World Update 8, joka kattaa sekä Portugalin että Espanjan.

Lentopuolella peliin on tulossa sekä uusi propellikoneita paremmin mallintava päivitys sekä bugeja ja simulaatiota parantava yleispäivitys. Lisäksi peli on saamassa useita kolmannen osapuolten valmistamia yksityiskohtaisia koneita tulevina kuukausina ja pelinkehittäjät lupaavat myös useita yllätyslisäosia tämän vuoden aikana.

Kolmannen osapuolten koneiden hankkimisen mahdollistava alusta on myös lopulta tulossa Xbox Series X|S -konsoleille, tarkkaa aikataulua sillä ei vielä ole mutta päivityksen pitäisi tapahtua seuraavan puolen vuoden sisällä.

Peli on myös saamassa myöhemmin tänä vuonna tuen DLSS-teknologialle (Deep Learning Super Sampling), jonka pitäisi auttaa merkittävästi näyttävän mutta raskaan pelin pyörittämisessä sitä tukevilla Nvidian näytönohjaimilla.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Simpsonien legendaar... Virtuaaliset lumet o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova