Tuorein sisältö

Kauhupelisarja The Dark Pictures Anthology saamassa mahdollisesti reilusti jatkoa - pelinkehittäjä rekisteröi tavaramerkit viidelle uudelle pelille

01.02.2022 klo 20.30 | Luettu: 1251 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Supermassive Games suunnittelee mahdollisesti jatkavansa vuonna 2019 alkanutta The Dark Pictures Anthology -kauhupelisarjaansa vielä pitkään, ainakin jos pelistudion rekisteröimiin tavaramerkkeihin ja logoihin on uskomista.

Pelisivusto Gematsu oli nimittäin huomannut pelinkehittäjän rekisteröineen tammikuun 31. päivä viiden uuden Dark Pictures -pelin nimet ja logot Euroopan patenttivirastossa.

Rekisteröityjen pelien nimet ovat:
The Dark Pictures: The Craven Man
The Dark Pictures Presents: O Death
The Dark Pictures: Directive 8020
The Dark Pictures: Intercession
The Dark Pictures: Winterfold


Virallisesti Supermassive Games ei ole vielä julkistanut mitään mutta rekisteröityjen pelien nimistä ja logoista voi mahdollisesti päätellä hieman mitä sarjalta voitaisiin mahdollisesti jatkossa odottaa. Ainakin The Craven Man tuo vahvasti mieleen The Wicker Man -klassikkoelokuvan kun taas poikkeuksellisesti nimetty The Dark Pictures Presents: O Death viitaa kenties hieman teatteriin.

Muista nimikkeistä Directive 8020 viittaa vahvasti scifistiseen suuntaan, Intercessionin logossa on nähtävissä kenties keskiaikaisia vaikutteita ja Winterfold nyt nimensä puolesta ainakin vie talvisiin tunnelmiin.

Pelisarjan aiemmat osat Man of Medan (V2.fi:n arviossa 4,5/5), Little Hope (V2.fi:n arviossa 4/5) ja House of Ashes (V2.fi:n arviossa 3,5/5) ovat pääasiassa saaneet positiivisen vastaanoton, joten varmastikin kauhusarjan jatkolle on kysyntään.

Pelisarjan seuraava peli tulee olemaan nimeltään The Devil in Me ja sen kerrotaan olevan The Dark Pictures Anthologyn ensimmäisen kauden päätösosa. Tarkkaa julkaisupäivää pelillä ei vielä ole mutta sen uskotaan ilmestyvän joskus tämän vuoden syksyllä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< PS Now -palvelun hel... Xbox Game Pass saa p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova