Tuorein sisältö

Supermassiven perustajat ja Devolverin toimitusjohtaja lähtivät lätkimään

02.02.2024 klo 20.00 | Luettu: 784 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Devolver Digital on ilmoittanut Douglas Morinin välittömästi tapahtuvasta erosta yhtiön palveluksesta. Morin toimi Devolverin toimitusjohtajana vuodesta 2021 lähtien. Vapautuneelle toimitusjohtajan jakkaralle ponnahti Harry Miller, joka on yksi Devolverin perustajajäsenistä ja toiminut tehtävässä aikaisemminkin.

“Devolverin hallituksen ja väen puolesta haluan kiittää Douglasia hänen merkittävästä omistautumisestaan ja saavutuksistaan yhtiössä viime vuosien aikana,” kuuluu Millerin virallinen lausunto. “Olen innoissani mahdollisuudesta astua takaisin toimitusjohtajan rooliin. On ilo ja kunnia voida jatkaa työskentelyä Devolverin upean ja lahjakkaan tiimin kanssa, rakentaen hauskuuden ja luovuuden vahvaa linjastoa ja toimien samalla tietysti pitkäaikaisen kasvustrategiamme hyväksi.”

Myös Supermassive Games ilmoitti samanaikaisesti toimitusjohtajansa erosta. Kyseessä on perustajajäsen Pete Samuels, joka johti studiota. Myös hänen veljensä, mainonnan puolella työskennellyt Joe Samuels lähtee Supermassivelta. Virallisessa lausunnossaan Pete kertoo päätöksen olleen vaikea, mutta heidän molempien tuntevan ylpeyttä perustamastaan yhtiöstä ja sen työntekijöiden työpanoksesta.

Devolverin omistama studio Artificer on lisäksi irtisanonut tänään puolet työvoimastaan. Irtisanomiset koskevat 28 henkeä, joista 18 irtisanottiin välittömästi ja loput 10 myöhemmin, kun nykyinen projekti on saatu päätökseensä.

Lähteet: VGC ja GamesIndustry.biz



V2.fi | Anne Kukkura
< Vampire The Masquera... Inklen uusi selainpo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova