Tuorein sisältö

Twitchin uusi järjestelmä tuo osalle sisällöntuottajista mahdollisuuden vakituiseen tuloon

24.02.2022 klo 20.00 | Luettu: 1266 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suoratoistopalvelu Twitch on esitellyt uuden tulojärjestelmän, jonka ansiosta ainakin osa striimaajista voi jatkossa päästä vakituisen rahatulon ääreen. Uusi järjestelmä perustuu mainosten näyttämiseen ja niistä ansaittaviin tuloihin.

Yhtiön esittelemän mallin perusteella, esimerkiksi vähintään 40 tuntia kuukaudessa striimaava henkilö voisi saada 100 dollaria vakituista tuloa, mikäli suostuu näyttämään mainoksia kanavallaan 2 minuutin verran per tunti. Kyseessä ei kuitenkaan ole yksinkertainen järjestelmä ja Twitchin automaattisesti ehdottomat tulot sekä mainosmuodot vaihtelevat striimaajan mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että suositun ja paljon yleisöä keräävän striimaajan tulot ja sopimukset voivat olla huomattavasti parempia, kuin vähemmän suositun striimaajan saama sopimusehdotus.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.


Twitchin luoma uusi järjestelmä on kuitenkin parannus entiseen, sillä se tuo joka tapauksessa vakituista tuloa striimaajille. Lahjoitus- ja tilaustulot ovat hyvin vaihtelevia ja vaikeasti ennustettavissa. Voit lukea lisää Twitchin uudesta ansaintajärjestelmästä yhtiön julkaisemasta blogitekstistä.

Lähde: The VergeV2.fi | Miia Lyyra
< Apex Legends Mobile ... Elon Musk haluaa Tes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova