Tuorein sisältö

GTA Online saa kahdeksan vuotta julkaisunsa jälkeen uuden maksullisen kuukausitilauksen mutta vain pelin PS5- ja Xbox Series X|S -versioihin

25.03.2022 klo 22.05 | Luettu: 1399 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRockstarin vuonna 2013 ilmestyneen Grand Theft Auto V -pelin ohessa julkaistu GTA Online osoittautui huippusuosituksi ja ennen kaikkea huipputuotteliaaksi verkkomoninpeliksi, joka on saanut tasaiseen tahtiin uutta sisältöä päivitysten myötä, toisin kuin pelin yksinpelisisältö.

Ottaakseen kaiken irti pelin tässä kuussa ilmestyneistä pitkään odotetuista PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -versioista, pelinkehittäjä Rockstar on ilmoittanut tuovansa näille alustoille uuden GTA+ -nimellä kulkevan maksullisen kuukausitilauksen.

Täysin vapaaehtoinen GTA+ -jäsenyys antaa pelistudion mukaan sekä uusille että pitkäaikaisille pelaajille lukuisia hyödyllisiä etuja. Näihin kuuluvat muun muassa kuukausittainen 500 000 pelirahan talletus pelaajan hahmon tilille, mahdollisuuden lunastaa kiinteistöjä Los Santosista, jotka antavat pääsyn erilaisiin pelipäivityksiin, ajoneuvopäivityksiä sekä alennuksia ja muita jäsenetuja.

Tarkempia lisätietoja ensimmäisen kuukauden aikana tarjottavista eduista löytyy Rockstarin verkkosivuilta.

GTA+ -jäsenyys saapuu myyntiin maaliskuun 29. päivä ja hintaa sillä on 5,99 dollaria, eli todennäköisesti noin kuusi euroa Suomessa. Kannattaa myös huomata, että jäsenyys uusiutuu automaattisesti, ellei sitä erikseen peru.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vampire: The Masquer... Huhujen mukaan Sony ... >

Keskustelut (1 viestiä)

maker

26.03.2022 klo 09.36 9 tykkää tästä

surullista kun rockstar ahnehtii vanhalla pelillä oikein urakalla.tossa firmassa pätee ahneus on kuningas.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova