Tuorein sisältö

Huhujen mukaan Sony saattaa julkistaa Xbox Game Pass -kilpailijansa jo ensi viikolla

25.03.2022 klo 23.59 | Luettu: 2499 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sonyn on huhuttu viime vuoden joulukuusta lähtien valmistelevan omaa kilpailijaa Microsoftin suositulle Xbox Game Pass -palvelulle.

Nyt Bloomberg-sivuston lähteiden mukaan Sony on mahdollisesti valmis virallisesti julkistamaan Spartacus-koodinimellä kulkevan palvelunsa jo ensi viikolla.

Palvelusta on jo ehtinyt vuotamaan julkisuuteen sen mahdollinen kolmeen eri hintaluokkaan jakaantuva rakenne sekä näiden mahdollinen sisältö. Näistä alin vastaisi käytännössä nykyistä PlayStation Plus -tilausta kun taas kalliimmat Extra- ja Premium-tasot tarjoaisivat lisäetuja, kuten pääsyn PS Now -palvelun peleihin sekä mahdollisuuden striimata niitä.

Mikään huhutuista hintaluokista ei tosin tarjoaisi pääsyä Sonyn julkaisemiin uutuuspeleihin ja palvelun kallein Premium-hintataso olisi myös hintavampi kuin kilpaileva Xbox Game Pass. Sonyn palvelun menestyksen määrittääkin varmasti sen sisältämät pelit ja Bloombergin lähteiden mukaan palvelu on tarkoitus julkistaa "näyttävällä valikoimalla hittipelejä".

Sony on viime aikoina järjestänyt useita State of Play -lähetyksiä hyvinkin lyhyellä varoajalla, joten voi hyvinkin olla, että ensi viikolla kuullaan uudesta palvelusta uuden livestriimin välityksellä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< GTA Online saa kahde... Gran Turismo 7:n tek... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova