Tuorein sisältö

Activision Blizzard ei vaadi työntekijöiltään enää rokotteiden ottamista, mutta samalla yhtiö haluaisi työntekijät takaisin toimistoihin - vastineeksi ulosmarssi

02.04.2022 klo 14.00 | Luettu: 1887 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Activision Blizzard on ilmoittanut, ettei se enää vaadi työntekijöiltään COVID-19-rokotteiden ottamista, mikäli he haluavat työskennellä yhtiön toimistotiloissa. Samalla yhtiö haluaisi, että työntekijät palaisivat sankoin joukoin takaisin konttorille.

Yhtiön henkilökunta on muutoksesta kuitenkin toista mieltä. Heidän mukaansa rokotepakotteen poistaminen on riski niille työntekijöille, jotka sairastavat esimerkiksi immuunisairauksia. Activision Blizzard korjasi myöhemmin aiemmin lähettämäänsä lausuntoa kertomalla, että vaikka rokotteiden ottamista ei enää pidetä ehtona, on työntekijöiden terveys silti yhtiölle tärkeä asia. Uudessa lausunnossa kerrotaan, että Activision Blizzardin työntekijät voivat keskustella yhtiön esihenkilöiden ja HR-osaston kanssa, miten työntekijän lähi- ja etätyö jatkossa järjestetään.

Kaikesta huolimatta Activision Blizzardin työntekijät ovat kertoneet järjestävänsä ulosmarssin maanantaina 4. huhtikuuta yhtiön uusien sääntöjen johdosta. Ulosmarssijat muistuttavat, että COVID-19-tilanne ei ole vielä ohi ja uusia tartuntoja tulee koko ajan.

Lähde: Eurogamer, The Verge




V2.fi | Miia Lyyra
< Peliaiheisia aprilli... State Of Decay 3:n k... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nimpnin

02.04.2022 klo 14.35 5 tykkää tästä

Näillä kyllä on jatkuvasti jotain häslinkiä. En oikein enää usko että vika on pelkästään johtoportaassa, taitaa duunaritkin olla aikamoisia vinkujia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova