Tuorein sisältö

Tunnistatko nämä peliäänet? Tämä visa pistää kovimmankin harrastajan harmaat aivosolut liikkeelle

05.05.2020 klo 19.00 | Luettu: 3869 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenOletko aina pitänyt itseäsi tuttavapiirisi peliasiantuntijana? Tiedätkö kaikissa visoissa peliaiheiset kysymykset 100 prosentin varmuudella? Siinä tapauksessa seuraava visa on ehdottomasti sinulle tehty.

Uusi kotimaisin voimin tehty visa haastaa pelaajat nimittäin tunnistamaan videopelit pelkästään ääniefektien perusteella. Visa alkaa helpohkosti ja sisältää runsaasti helposti tunnistettavia pelejä, mutta kaikkien 60 pelin tunnistaminen on haastavaa ja vaatii jo laajaa tuntemusta.

Allekirjoittanut on tähän mennessä tunnistanut peleistä hieman yli puolet eli 32 kappaletta. Kuinka monta peliä sinä saat tunnistettua? Visa löytyy täältä: https://vg-sfx-quiz.herokuapp.com

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ensimmäiset Klonkku-... Pelaako Persian prin... >

Keskustelut (6 viestiä)

destev

05.05.2020 klo 21.09

Yhdeksän tiesin suorilta ja yhden arvasin ekalla(superhot d'uh). Lähes kaikki on jostain tuttuja, mutta en millään saa mieleen mistä.

Nimeämiskäytäntö oli vähän idiootti. Esim. Super Marjo Bros. osui heti kun kirjoitti super mario, mutta meinasi vähän hämmentää kun Duke Nukem 3d ei hyväksynytkään pelkkää duke nukemia.
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

05.05.2020 klo 21.24

destev kirjoitti:

Nimeämiskäytäntö oli vähän idiootti. Esim. Super Marjo Bros. osui heti kun kirjoitti super mario, mutta meinasi vähän hämmentää kun Duke Nukem 3d ei hyväksynytkään pelkkää duke nukemia.


Super Mario on melkoisen armoa antava, koska samaa ääntä käytetään niin monessa eri nimisessä Mario pelissä, etten nähnyt mitään syytä listata kaikkia eri vaihtoehtoja.

Duke Nukem (ja Duke Nukem 2) taas ovat täysin eri pelejä kuin Duke Nukem 3D. Tosin vastaukseksi hyväksytään myös Duke Nukem Forever, jossa sama ääni on. Time to Kill ja Manhattan Project sitten taas eivät, koska lähteideni ja laajuudessaankin rajallisen tietämykseni mukaan ei käytä samaa.

Tämä on tällaista tasapainottelua eri vaihtoehtojen välillä ja toisaalta tarkastus pyritään pitämään simppelihkönä. Osa vaatii numeron, osa ei, osalle kelpaa vastauksena myös muut kuin mitä spoilerivastauksena näytetään, osa hyväksyy lyhenteet.

...ja kun kyseessä on kuitenkin leikkimielinen visailu, jossa voi spoilata vastaukset itselleen, voi sitten myös taputella vapaasti itseään selkään jos mielestään tiesi oikein, mutta ei vain kelvannut. :)
Muokannut: Arcane 05.05.2020 klo 21.26 lainaa
ncfoaefnifvf

05.05.2020 klo 21.51

30 meni ja 39 oli mahdollisudet. samalla hienoa miten paljon peleja onkaan ja samalla masennus et tunnistaa jonkun ampumisaanen. ilkeinta on laittaa helvetin lentoliskoraakuminen pelimaailman arsyttavin
lainaa
Nogitec

05.05.2020 klo 22.03

25 Peliä olin listalta pelannut. 17 ääntä tunnistin. Joku 3-4 kuulosti tosi tutulta ja ne olikin tuttuja kun laitoin kaikki näkyviin. Pari peliä arvasin joita en ole edes pelannut ja nämä oli SUPERHOT ja Untitled Goose Game. Hävettää etten muistanut FFX Memenaurua ja Diablo II ääntä. FFVII Äänen muistin että se oli joku JRPG mutten muistanut että mikä.
lainaa
MPuro

Rekisteröitynyt 01.04.2017

05.05.2020 klo 22.43

Parikymmentä tunnistin ja viisi jäi kielenpäälle roikkumaan. Kyllähän noita olisi useammankin voinut tunnistaa...
lainaa
PekkaKana

06.05.2020 klo 06.14 1 tykkää tästä

Itse asiassa Duke taisi olla ennen 3D:tä nimellä Duke Nukum.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova