Tuorein sisältö

Peliaiheisia aprillipiloja 2022 - näin meitä eilen petkutettiin

02.04.2022 klo 11.00 | Luettu: 2977 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Eilinen aprillipäivä toi tullessaan useita piloja ja valitettavasti myönnettäköön, että myös meillä uutisoitu “Harmittaako PlayStation 5:n heikko saatavuus? Näin pääset pelaamaan sen huippupelejä halvemmalla!” -uutinen ei pidä paikkaansa. Vaikka suosittelemme vanhempien pelikoneiden kaivamista kaapeista ja niillä pelaamista, ei niistä saa muodostettua kuvailtua kokonaisuutta.

Tähän uutiseen on koottu muutamia peliaiheisia aprillipiloja.

Euro Truck Simulator 2: ZX Spectrum Edition


Euro Truck Simulator 2:n kerrottiin saapuvan ZX Spectrumille. Kaikista julkaistuista kuvakaappauksista huolimatta, tällä voisi kuljettaa ainoastaan silliä ja kuravettä. Tai ehkä joku indiekehittäjä ottaakin tästä onkeensa.



Goat Simulator: The Musical Motion Picture


Steve-O:n ohjaamaan Goat Simulator: The Musical Motion Picture -elokuvaan käynnistettiin avoin näyttelijähaku. Ei varmaan tarvitse edes kertoa, mistä elokuva kertoisi. Hausta julkaistiin myös video, jonka voit katsoa alta. Videolla esiintyvät mm. James Buckley, Joe Gatto, Nick Frost ja Tom Felton, jotka esittävät videolla oman koe-esiintymisensä.



CORSAIR K1 RGB


Corsair esitteli yhden näppäimen sisältävän mekaanisen näppäimistön, jossa on mm. 3.5mm-kuulokeportti ja volumea säätävä rulla. Lisäksi mukana on sormituki ja LED-valaistus. Twitterin kommenteissa moni kertoi, että tavallaan yksittäiselle nappulalle voisi olla käyttöä, vaikka kyseessä olikin pila.



ROCCAT - Clickhammer


ROCCAT julkaisi hiiren napsutteluun välineen, jolla voi saada aikaiseksi jopa 100 napsautusta sekunnissa! Ja mikä parasta, laitteessa on jopa 30 tuntia kestävä akku! Sormivälineen kerrottiin tukevan langatonta latausta ja olevan yhteensopiva AIMO-valaistuksen kanssa.



Among Us - Horse Mode


No mitäpä tähän sanomaan. Perinteinen Among Us hevosversiona. Alla versiota esittelevä video.



Razer HyperSense -puku


Razerin Razer HyperSense -pukua käyttämällä pelaaja voisi tuntea kaiken, mitä pelihahmokin tuntee. Ajopelissä ajetut kolarit. Tappelupelissä vastaanotetut iskut. Rakkauden. Aivan kaiken.




Kommentoi alle löytämäsi hulvaton aprillipila.


V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: Microsoft suun... Activision Blizzard ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Trfddews

03.04.2022 klo 12.48

Onko aprillia se että gta6 tekeminen on lopetetu kokonan,peliä ei tule koskan alustoile
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova