Tuorein sisältö

Pelialan vuodoista tunnettu Tom Henderson kertoi, että hänellä on muutama tarina kerrottavana Call of Duty -pelisarjasta

11.04.2022 klo 20.00 | Luettu: 1841 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Pelialan vuodoista tunnettu Tom Henderson julkaisi tänään twiitin, jonka mukaan hänellä on muutama tarina kerrottavana Call of Duty -pelisarjasta. Tarinoilla hän viittaa tietoihin, joita ei ole vielä virallisesti julkistettu. Hän kuitenkin kirjoitti, että tietojen vahvistaminen on osoittautunut hankalaksi, sillä saadut informaatiot ovat ristiriidassa muiden esille tulleiden asioiden kanssa.

On vielä epäselvää, mistä Henderson puhuu, mutta on oletettavaa, että Hendersonin puheet liittyvät @RalphsValven eilen julkaisemaan twiittiin. Twiitissä olleen kuvan perusteella seuraava Call of Duty -peli paljastettaisiin 30. huhtikuuta tai niin, että silloin kerrotaan, minä päivänä julkaisutilaisuus järjestetään. Voi kuitenkin olla, että Activision julkaisee jonkin trailerin 30. huhtikuuta. RalphsValve on tullut tunnetuksi Call of Duty -vuodoistaan.

Aiemmat raportit ovat paljastaneet, että tänä vuonna ilmestyvä Call of Duty olisi jatkoa vuonna 2019 ilmestyneelle Modern Warfarelle.

Alla Tom Hendersonin ja RalphsValven julkaisemat twiitit.

V2.fi | Miia Lyyra
< Kingdom Hearts 4 on ... Anno 1800:n ilmainen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova